A Blikk úgy tudja, saját unokahúgától bérli vissza havi 60 ezerért a házat Simonka György. A Blikk szerdai számában arról ír, hogy Simonka György fideszes képviselő saját unokahúgától bérli otthonát havi 60 ezer forintért. A képviselő a mentelmi bizottságnak csak annyit említett, hogy egy magánszemélytől, a lap azonban úgy tudja, ez Simonka unokahúga, akinek akkor adta el a telket a két házzal, amikor várható volt, hogy végrehajtás áldozata lesz az ingatlan. A cikk szerint a képviselő a Magyar Termés Tész Kft. 250 millió forintos banki hitelére vállalt kezességet, majd amikor a cég nem tudta fizetni a hitelt, jött a bank a kezeshez. El is árverezték állítólag a képviselő autóját, az ingatlant azonban, amelyben éltek, nem tudták, mivel azt épp a végrehajtás megkezdése előtt adta el rokonának.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Íme egy igazi, derék, közpénztengerben punnyadó, jogkövető hordacsicska, a makulátlan dinnyebáró, aki valójában egy rakás pöcegödör!
világlátó
Hasznos lenne látni az adminisztratív folyamatokat, mert eladni egy házat ilyen szituációban, aligha lehetséges, hacsak mindez előre kitervelten és a közszereplők együttműködésével nem történt. A végrehajtás ügyiratai, a ház tulajdoni lapja széljegyzetei vajon mit mutatnak? Ez is azt erősíti, hogy az ingatlanok adás - vételi szerződéskötése napjának reggelén is ellenőrizni kell a földhivatali bejegyzéseket, kikérve a hiteles tulajdoni lapot , jelezve hogy azon már ne legyen lehetősége senkinek jogosítványokat bejegyeztetni.
magyarbakancs
Mester tolvaj.
Ügyes?
Díjaznám ügy 15-25 évvel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.