Hadházy Ákos, az LMP társelnöke az Országgyűlésben a magyar egészségügy siralmas állapotáról, azon belül a kórházi fertőzések okozta halálesetekről beszélt. Ami eközben történt, arra nincsenek szavak, de Hadházy azért megpróbálta leírni:

„Röhögnek, szabályosan röhögnek mögöttem a fideszes képviselők 644 ember halálán. Ha nem látom, nem hiszem el. A videón 1 perc 45 másodperctől látszik, hogy – nem tudok máshogy fogalmazni – szétröhögi magát mögöttem a két honatya, amikor a kórházi fertőzésekben elhunyt betegekről beszélek, és persze ettől nem függetlenül arról, hogy hat év alatt nem tudta elérni a kormány, hogy legyen szappan a kórházi és rendelői vécében. A videón az is látszik, hogy láthatóan Rétvári államtitkár is nagyon jól szórakozik közben, ez már gyalázat. Magyar parlament, 2016.”

Íme az ominózus videó, 1:45-nél kezdődik a "móka":

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Vérlázitó...inkább nem is írok többet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Az eszükhöz mérten nézzük a dolgot, akkor nincs ebben semmi csoda. A diliházban is általában jókedvűek a lakók.
Yoda69
A ket rohogo hongatyat azonnal visszahivni.
retvari milyen polot visel az oltony alatt? Csak nem orban fiatalkori kori arckepet viseli a hasan?
Mellesleg eleg taho modinak tartom oltonyt poloval viselni.
Törölt felhasználó
Majd amikor egy hozzátartozó megőrül és elmegy valamelyik szarházihoz, akkor nem fognak röhögcsélni. Amúgy áttételesen hány ember halálát okozta már ez a tetves idegbeteg állat...
Cefi
@Hellcat: @Yoda69: @kakaósbögre: @volvós: @simmering73: Sziasztok! Több szalonnás hírt nem lehet felrakni. Miután több beküldést is letiltottak, írtam a szerknek. Hetek alatt sem sikerült válaszolniuk. És nem egyszer. Ezután inkább kitiltottak. Továbbá megoldották, hogy ne is lehessen beküldeni. Demokrácia, sajtó és véleménnyilvánítási szabadság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.