Hadházy Ákos, az LMP társelnöke az Országgyűlésben a magyar egészségügy siralmas állapotáról, azon belül a kórházi fertőzések okozta halálesetekről beszélt. Ami eközben történt, arra nincsenek szavak, de Hadházy azért megpróbálta leírni:

„Röhögnek, szabályosan röhögnek mögöttem a fideszes képviselők 644 ember halálán. Ha nem látom, nem hiszem el. A videón 1 perc 45 másodperctől látszik, hogy – nem tudok máshogy fogalmazni – szétröhögi magát mögöttem a két honatya, amikor a kórházi fertőzésekben elhunyt betegekről beszélek, és persze ettől nem függetlenül arról, hogy hat év alatt nem tudta elérni a kormány, hogy legyen szappan a kórházi és rendelői vécében. A videón az is látszik, hogy láthatóan Rétvári államtitkár is nagyon jól szórakozik közben, ez már gyalázat. Magyar parlament, 2016.”

Íme az ominózus videó, 1:45-nél kezdődik a "móka":

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Vérlázitó...inkább nem is írok többet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Vérlázitó...inkább nem is írok többet.
Warlord
A tetves kurva anyátok haljon bele, röhögő csürhe. Meg akik rátok szsvaztak.
namihami
Ezek a ""röhögőgépek"" az egészségügyi gondjaikat valamelyik fizetős magánkórház illetékes osztályán fogják, a megfelelő összeg leperkálása mellett abszolválni. Mert megtehetik, már csak anyagilag is.
Remélem, hogy a ""jól sikerült"" kezelésük utolsó állomása az alagsorban fejeződik be.
Bocs, ez csak az első düh. Vissza a duma.
perfekt
@Horizont: Szia.Ő bizony ez a farkas- ez a farkas.Ha nem látom ocsmány fizimiskáját-akkor is tudtam volna-mert fordítva tartja a könyvet!
namihami
@perfekt: Könyv? Olvasás? Művelődés? És Farkasflóri?
Egymást kizáró tényező.
Legfeljebb a Főnök által kiadott itiner, hogy most honnan lehet újra belenyúlni és zsebre tenni a pénzeszacskóból. Persze a Gazda részének levonása után.
lópicigáspár
És ezek azok, akik a Magyar Alkotmányt írkálják össze-vissza! Golyóérett mind!
desiro
De ki az a habony árpád, hova tünt, farkas flórián, ma mennyit kereset matócsi, rogán, lázár, szargyártó és a többiek.
namihami
@Horizont: Mert: ""Senkit nem hagyunk az út szélén.""-mondá nemzetünk nagy klasszikusa.
További kérdés? Na látod...
eszegfu
Neveletlenség O.V. beszéde alatt fütyülni, az meg nem, hogy M.o-n hányan halnak meg kórházi fertőzések miatt téma alatti "röhögés"?! Sőt ez utóbbinál kivánatos, mondhatnám előirás... nem?!:( Nem szeretem látni még az "ellenségemet" sem nyomorult, kiszolgáltatott, sajnálatra méltó helyzetben, de nektek csak ezt kivánom... Lehettek gazdagok, lehettek VIP betegek, de egy "jó kis kórházi fertőzést" ezzel ki nem védtek, az már biztos!
glorianna
A röhögőket szeretgesse meg néhány bájos MRSA-vírus...
coni
107 képviselő szerint rendben van ha arra a kérdésre, hogy miért nem biztosítanak pénzt a költségvetésből szappanra, az a válasz, hogy ne a parlament tanítsa meg kezet mosni az egészségügyi alkalmazottakat. Ráadásul csak akkor adták ki a vonatkozó adatokat amikor Hadházy kiperelte..
Ha Rétvári (ebben a cuki pólójában) azt mondta volna, hogy lapos a föld és nem forog azt is egydöntetűen elfogadták volna.
namihami
@eszegfu:"" Neveletlenség O.V. beszéde alatt fütyülni""
Igen, jól tetszettél a kérdést megfogni.
Természetesen Nagy Nemzeti Államférfink minden szavát az ahhoz illő, ájulással vegyes imádattal illik a lelkünk épülése céljából a magunkévá tenni.
Fütyülni, tojással, paradicsommal, kockakővel dobálni, autókat felgyújtani, Túró Rudit kizabálni a felgyújtott TV-székház büféjéből, stb.,, na azt szabad, mi több, kötelező. Budapesti utcákat a forradalmi hevület szolgálatába állítani? Az is a lelkük mélyéig felhevült fiatalok kötelessége.
Persze kizárólag a nemzeti érzelmektől áthatott, becsületes magyar hazafiaknak vagy, hogy szó szerint idézzem ""forradalmároknak"" szabad.
A fütyülés egy kimondottan kommunista, mi több bolsevik csökevény, pláne a fenti, jellegzetesen forradalmi tevékenységekhez képest.
nyanya001
Remélem a talpuk alatt fog fütyülni szél az ilyen aljas senkiháziknak !
simmering73
@nyanya001: Meg azoknak is akik ezeknek tapsolnak.
Nessy
Azon töprengek, hogy ezen a témán mi volt olyan szórakoztató?
Tisztelt uraim! Van az önön számára egy rossz hírem! A vírusok, baktériumok, még a húsevő is, abszolut párt semlegesek, nem politizálnak, nem érdekli őket sem Orbán, sem a képviselő testület, maximum azért, hogy melyiket lehet "megtámadni". Ja, ellenük a drótkerítés sem véd!
Mindent félretéve, ez a viselkedés még Neander völgyben is ciki lett volna!
Fradigege
Gondolom, magát Hadházy-n röhögnek. Mert ő is fideszes volt és kap hideget meleget, mert már nem csókos seggnyalója a gazdájuknak.
Én simán leverném ezeket.
volvós
Ez a kis tangabugyis rétvári kocsog (By Feketepákó ) jobb ha kussol a
röhögés helyett, az AIDS nem válogat...Na, akkor majd röhöghetsz !!!
alterego56
Vérlázító.Ez a fajta idióta viselkedés méltatlanná tette a fideszes "honatyákat" arra hogy bárkit is képviseljenek a parlamentben. Takarodjanak.
volvós
@paskayk: ...miért lenne vicc ???
Láttad már a bencuska fotóját közelröl ???
Borsodi
Ezen a viccen nevettek talán! Megy a kamion az úton, négercsókot szállít. Két stoppos cigány megállítja. A fülkében nincs hely, így a kamionos felajánlja a rakteret, azok hátra beszállnak. Mennek egy ideje, egyszer csak egy kivilágítatlan lovas kocsit kerülve a kamion beleborul az árokba. A sofőr ájulásából felkelve látja, hogy az árok szélén a négercsókok szanaszét, a két cigány közöttük, és a lovaskocsit vezető parasztbácsi iszonyat tempóval tapossa szét a négercsókokat. Rászól : - Hé bátyám, mit csinál, nem elég nagy a kár így is ? - De jó, hogy magához tért, jöjjön inkább segítsen, mert kettő már kikelt.
kakaósbögre
na,ez plusz három év kényszermunka az eddig elért 1854 év mellé.
sziha
Soha nem voltam rosszakaratu ember. De ezeknek kivanom, hogy egy temetesen mindenki sirjon, csak ok vigyorogjanak... Gondolkozni eddig sem kellett nekik, az utan sem kene.
perfekt
@Horizont: Különös--ehhez nem láttam hasonlót.Köztörvényes bűnöző/ Odaírom:jár neki az ártatlanság vélelme/csak azért mert kiemelhetik az ilyen kommenteket-és a propit is megbüntetik./De ez akkor sem- változtat a leányzó fekvésén-ez nem kispályás. De ha elrejtek valakit, akkor elé pakolom az izomagyú birkózó karikatúrát Német szilárdot!De, szerintem direkt ezt a lepkefingot tették oda ,hogy lássuk ezt a szemetet. így csesztetvén az embereket.!
perfekt
@namihami: szia.Én is ezt írtam-de azért te jól megsértetted-ilyet mondani- hogy Orbán a vértestvérének- itinert adott.A bront essen bele.
kkalman
Ha azt írom, hogy ennyire gyökér csak fideszes lehet, akkor az nem költői túlzás?
Clavigo
Rohadna a vigyor a pofátokra,,,, mikor anyátokat-apátokat mentek látogtani,,az elfekvőben ...
Desischado
Hol lehet megnézni a vedeót? Mert nálam el van sötétítve. Gondolom, levetették.
Ez a fidesz: most is megmutatták, kik ők valójában. Paraziták. Az Ebola, a pestis, a fekete himlő legyen velük!
Levendula
Egyáltalán ki ez a két fazon, aki az adófizetők pénzéből röhögni merészel? Csak rájuk kell nézni, hogy hova valók lennének, hiszen viselkedni sem tudnak, nem beszélve az öltözékükről. Az egyiknek zakója sincs, a másik meg kihízta a felöltőjét.
desiro
A szomorú az, hogy minket polgárokat röhögnek ki ezek a pojácák.
1magyar
Ki volt az az mszp-s akit a zsidók megemlékezésén röhögött, megbüntették, akkor a röhögőket
ugyanígy most is meg kell büntetni.
A betegek nyomorán szégyen röhögni, miközben a munkájuk "gyümölcse" ez.
Nessy
Kisérje gúny kacaj az utolsó pillanatukat!
X-ray
Bakker! Csak rájuk kell nézni, ez mindent elmond róluk.
Aki Én
'56-os megemlékezésen sípolni illetlen, az emlékek gyalázása. De nevetgélni, mosolyogni azt lehet ha a szeretett vezető teszi ,,megemlékezés közben. Ez akkor is qrva görény dolog lenne, ha azt normálisan tenné. De nem.
Nézzétek ezt a videót, ami felér egy SOTE előadás bemutató videójával:

www.facebook.com/nyugatifeny/videos/1133479706743227/
Kutyuska
@Levendula: Érzéketlen tahók, a Rétváritól meg egyébként is hányingerem van. Ál"szent" pöcs.
Nessy
Vajh a szeretteik ágya mellett is ilyen jól szórakoznának? Nincs kizárva!
lampa laz
Az eszükhöz mérten nézzük a dolgot, akkor nincs ebben semmi csoda. A diliházban is általában jókedvűek a lakók.
Yoda69
A ket rohogo hongatyat azonnal visszahivni.
retvari milyen polot visel az oltony alatt? Csak nem orban fiatalkori kori arckepet viseli a hasan?
Mellesleg eleg taho modinak tartom oltonyt poloval viselni.
Törölt felhasználó
Majd amikor egy hozzátartozó megőrül és elmegy valamelyik szarházihoz, akkor nem fognak röhögcsélni. Amúgy áttételesen hány ember halálát okozta már ez a tetves idegbeteg állat...
Cefi
@Hellcat: @Yoda69: @kakaósbögre: @volvós: @simmering73: Sziasztok! Több szalonnás hírt nem lehet felrakni. Miután több beküldést is letiltottak, írtam a szerknek. Hetek alatt sem sikerült válaszolniuk. És nem egyszer. Ezután inkább kitiltottak. Továbbá megoldották, hogy ne is lehessen beküldeni. Demokrácia, sajtó és véleménnyilvánítási szabadság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.