Százmilliókat kapott természetvédelmi fejlesztésre az EU-támogatások fölött diszponáló fejlesztési tárca államtitkárához, Szabó Zsolthoz köthető egyesület. A pénzből Szabó rokonának birtokán újítottak fel egy tavat – nem a köznek. Az egykori ülepítőtavat 186,8 millió forint uniós forrásból megszépítő – és elvileg fenntartó – Öko-Plan Tájvédelmi és Környezetfejlesztési Egyesület elérhetetlen. A tavaly év végén gyorsan lezavart beruházáson dolgozók azt mondják, sosem találkoztak a megbízóval. A környéken leginkább a volt polgármestert, Szabó Zsoltot, a beruházást egyébként idén februárban leokézó fejlesztési tárca államtitkárát sejtik a történet hátterében. Ő a közelmúltban éppen a tóparthoz közel vásárolt szántót és tanyát magának. A tó a hatvani Aranyfácán Konzervgyár Kft. területén található, a cég ügyvezetője és közvetett tulajdonosa pedig a Szabó rokonságába tartozó Stolczenberger Róbert. Ha többre is kíváncsi, olvassa el a cikket a friss HVG-ben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Bringás: Na idefigyelj te búbánatos kivert lószerszám, láthatod a mostani felett, 4 darab hsz.
azt a birngás néven fémjelzett hozzászólást amit eleresztettél 20.33. kor na hülyegyerek AKKOR SZÓLTÁL PONT HOZZÁM vetted az adást, vagy még ezt is dekódolni kell hogy megértsd az egyetlen árva, kósza bittel a tökfejedben!!!
Veszíts el !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Így kell ezt. Semmi bizonyíték de zaftos rágalom. Libsitempó! Az a hamisítatlan hazug!
Bringás
@Horizont: Jelentgessetek. Az a törvényes út!
CsipkeRózsa
Ezek már mindent megtehetnek, minden az övék. Mire átadják az országot (valamikor) egy következő kormánynak, nem marad semmi a köznek, minden az Orbánt pártolók tulajdona lesz, ráadásul a közös pénzünkből. Mindegyik kis vezető, nagy vezető, Orbán mintájára lop, és Orbán engedélyével.
CsipkeRózsa
Remélem, a fegyveres őröket is mi fizetjük.
Bringás
@Horizont: Tehát azt olvasom ki az írásodból, hogy a törvények felett állva ítélkezzünk, hiszen a jogrend elfogadhatatlan!
Köszönöm, leszek hülye, de nem gyilkos!
nyanya001
" mert tiéd az ország, a hatalom ... "
és azt hiszitek mindent megtehettek ...
Bringás
@Horizont: Világos, hogy az erkölcsi érzéked szembe megy a leírtakkal. Ne hisztizz, ne üvölts, adj valami jogi ellenérvet, egy tényt, egy jogszabályt, egy precedenst, amivel győzhetsz. Vagy kiabálj! Cigó tempó, de nem érdekel!
Tehát?
Bringás
@Horizont: Van egy szabály! Nem libsi szabály, hogy nem csak neked lehet igazad! Hozz törvényt. érveket, köszi de indulat nem kell!
Bringás
Kérlek! Hol vannak a tények, a jogi hivatkozások, az érvek!
Semmit nem írtál értékítéleten kívül. Azt nem kértem!@Horizont: Ez nulla!
Bringás
@Horizont: És adsz tanácsot, véleményt, döntesz magadban? Ha ezt teszed támasz alá, de ne azzal hogy az nem jó! Talán gondolkodj, érvelj és nem buksz el hamar, de el fogsz, mert tarthatatlan az álláspontod!
quadrocopter
A cikk jelen tartalma alapján is mehet a feljelentés, ha még nem tette volna meg valaki!
Bringás
@Mirabilis: Gyere bátran! Oktatás van ellenzéknek! :-) Látod, rendes vagyok!
papa.49
@Bringás: Ki a búbánatos lófasz kérdezett ez ügyben téged MAJOM!!!
Bringás
@papa.49: Osztod az észt? Nem marad neked primkó! Nem szóltam hozzád, sem rólad! Te igen!
Ha fogok, ugass kutya de addig semmi csaholás!
papa.49
@Bringás: Na idefigyelj te búbánatos kivert lószerszám, láthatod a mostani felett, 4 darab hsz.
azt a birngás néven fémjelzett hozzászólást amit eleresztettél 20.33. kor na hülyegyerek AKKOR SZÓLTÁL PONT HOZZÁM vetted az adást, vagy még ezt is dekódolni kell hogy megértsd az egyetlen árva, kósza bittel a tökfejedben!!!
Veszíts el !!!
Bringás
@papa.49: Ha hülyeséget beszélsz én vagyok a felelős ostoba? Így születtél, primkónak pubika! Legközelebb ne kezdj ki okosabb, NAGYOBB KUTYÁVAL!
papa.49
@Bringás: Te szerencsétlen én a horizontnak írtam, nem neked, sőt nem is rólad, vagy találva érezted magad kis mázsas cserépedény, hát erre mondják ,,akinek nem inge, ne vegye magára,, te felvetted tehát TROLL vagy, oszt. jónapot!!!
papa.49
@Mirabilis: Tudod vannak akiknél az ,,eszme, felülírja az észt,, sajna !!!
Bringás
@papa.49: Nem keresem a társaságod! Emberekhez vagyok szokva!
papa.49
@Bringás:= Kutyaszar, hopp ÁTLÉP!!!
papa.49
@Bringás: = kutyaszar átlép)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
aremy
@Bringás: a szar ember az nem ember csak szar mintee!!!
nezelodo
Ez csak kis vaj... A nagyvezér már európai léptében gondolkodik, gyarapítja a Lőrike vagyonkáját, az meg véletlenül rátalált a hasonszőrűekre, kár, hogy még ő maga is később tudja meg, mit vesz, vett, és mi a szándéka, mert ők ezt is megtehetik. Már az sem okoz zavart, hogy ez így zajlik, lerázhatják magukról a gyanút, mert kevesen firtatják, mint kutya a vizet.
papa.49
@nezelodo: A buli végén lesz nagy sírás,rívás, hogy ő nem is úgy gondolta, na akkor kell keményen eljárni velük szemben!!!
Törölt felhasználó
@Bringás: Harmadik Bringást üdvözölhetjük?!...:) Te már suttyósan káromkodsz is, az előző nő volt, de ez nem ment neki. Nem mondom, kitartóak a munkaadóid...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.