Az ország legnagyobb „pártja” ma korántsem a Fidesz, hanem a közömbösök, a visszahúzódók tömege. - A lényeget tekintve gyakorlatilag semmi különbséget nem látok. Részben éppen erről szól az Új honfoglalás. Egyébként a kérdés szerintem nem az, hogy a hosszú hajú diákvezér hajlandó lenne-e leülni legöregebb, most 53 éves önmagával – hanem hogy a mai miniszterelnök szót értene-e a huszonéves, valahol a XIX. századi forradalmárokra emlékeztető Orbánnal. Ha hasznot húzhat belőle, esetleg ha sehogyan sem tudná kikerülni a találkozást, akkor talán leülne. Ugyanakkor tényleg azt gondolom, hogy még nincs alapvető különbség a három ember között: Orbán Viktor már 1990-ben sem érte be sokkal kevesebbel, mint ma. Vezető akart lenni. Number one. Miniszterelnök. Maradhatott volna Oxfordban is, de ő inkább hazajött, és módszeresen megtisztította az akkor még aprócska pártját mindazoktól, akik később valódi veszélyt jelenthettek volna rá. Már akkoriban is a hatalom igézetében élt – hogy egy...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Tükröm,tükröm mond meg nékem ki is voltam,vagyok,leszek az emberek,és külföld szemében? Senki!
Szókrakész
Mondja ezt egy magát magyarnak hazudó libsi, mikor éppen Ausztriában fogy el a levegő a libsik körül és az FPÖ kaszál mindenhol, sőt még Norbert Hofer a választást is megnyeri.
prime777
Orbán anno is ugyanaz volt mint most.
Csak most kimutatja a foga fehérjét - ja és most már hatalom is van mögötte.
De ő ugyanez az ember volt belül mindig is.
Borzalmas lelkületű lények élnek a világban.
1magyar
Ha egy emberben sem lenne meg a hatalom és vezetési iránti vágy nem lennének vezetők.
Az emberek nagy többsége sodródik az árral, kevés része aki az ár irányát meg akarja változtatni, persze saját elképzelései szerint.
A vezetés akkor jó, ha nagyjából mindenki elégedett, még a közömbösök is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.