A magyarok kétharmada (67 százalék) szerint elfogadhatatlan, hogy október 23-án ellenzéki pártok szimpatizánsai füttyel zavarták meg a miniszterelnök beszédét - írja a szombati Magyar Idők. Ez derül ki ugyanis a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készült legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Szókrakész: Ti aztán tiszteletben tartottatok egyes dolgokat.
2006-ban pénzért megvett,hugyosszaros fütyülős banda.
Busszal hordtátok a fütyülős birkákat.
Az természetes vol,mi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@prime777: Tehát bukik az egész parlament, az összes ellenzékinek látszó tárggyal?!?!?!
prime777
@Szókrakész: Az lenne a legkirályabb - jaja.
Aki bent van mindenki vesszen.
Apatszerek
@prime777: Valamely személyi körre nézve a norma kötelezőként előírt, elfogadott értékként elismert. Ennek alapján a normát betartják, nem vitatják annak követendő voltát. Ha kétségessé válik a norma értéktartalma, hitelessége, akkor érvényességét veszti és nem is érvényesül automatikusan, hanem csak kényszerrel. Nos ez a kényszer nem jöhet létre ha nincs értelme, társadalmi befogadottság hiányában:, csak egy magát okosnak tartó csoport szajkózza unalommá vált szövegeit hatás nélkülisége világosan kirajzolódik csak a rajzott képtelen értelmezni, gyenge felfogás képességből eredően!
moareka
Ja, a Nézőpont?...az mindjárt más...
Van egy javaslatom, Ünnepektől függetlenül havonta egy napon a Kossuth térre álljon ki az élőisten, s mindenki menjen oda, aki fujjogni akar...ezeken a napokon a tömegközlekedés ingyenes!
bakegya
Nekem speciel,a kilövése tetszett volna-cakkk-pakkk úgy ahogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.