Komoly változások jönnek az EU-ban az adatvédelem, személyes adatok kezelése terén, a szabályok be nem tartásáért pedig súlyos bírságokat kaphatnak vállalatok. Emellett a kormányok is egyre nagyobb érdeklődést mutatnak az állampolgárok adatai iránt. Mit jelentenek az új szabályok a gyakorlatban és mit lehet tenni a saját adataink védelméért?

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na Kubatovéknak ez nem fog tetszeni

a migrácsozás után ebben is alkotmánykodhatnak egy jót

„Az Európai Parlament idén tavasszal szavazta meg az új adatvédelmi szabályokat. Az új adatvédelmi rendelet értelmében azoknak a vállalatoknak, amelyek személyes adatokat kezelnek vagy feldolgoznak, a jövőben sokkal szigorúbb elvárásoknak kell megfelelniük az átláthatóság, elszámoltathatóság, illetve a transzparencia jegyében.” – számol be a napi.hu tegnapi írása az adatvédelem területein várható változásokról. Meg kell jegyezzem, hogy persze tökéletesen tisztában vagyok azzal ,hogy a derék pártkatona - Dr. Péterfalvi Attila, akit az adatvédelmi biztosból a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökévé züllesztett a ártunk és qurmányunk – nem szokta zavartatni magát a világon mindenütt ismert és elismert elvektől, még akkor sem, mikor az taxatíve az alkotmányt helyettesítő izében is olvasható. Ennek ellenére azt kell mondjam, hogy ezek a megszigorított elvek még ki fogják verni a biztosítékot Őfenesége háza-tájékán. =))
quadrocopter
Kubatov pártsunyi miért nincs még eljárás alatt a törvénytelenül összegyűjtött személyes adatokkal?
bakegya
Ó kérem mióta fityiSS KURMÁNYZÓNK VAN nálunk Magyarországon a falnak is füle van,csakkk úgy mint a RÁKOSI időkben,DE SE BAJ,MERTSINTÉR SANYA ésPolt úr felcsutkayVicctor királyt TEK-bevédi,a többi meg nem számít,ha az adóját befizeti.EBBŰ megint TÁKOLMÁNY PREPARÁTUM LESZ!-orsos nem tud veszíteni,csakkk vesztegetni!-
De MIBŰ???-mikor is még egy sima hallókészüléket se képes kifizetni öngondoskodás-búúúúúúúúúúúú-megérdemeljük.
1magyar
Röhejes is egy cég ujjlenyomattal csinálja a bérszámfejtést. Nem normális világ. Mert biztonsági szerveknél érthető, hogy ujjlenyomattal lépnek be dolgozni, na de egy mezei cégnél?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.