A Magyar Idők ma reggeli száma szerint az MSZP és a DK különalkut kötött a budapesti 18 egyéni választókerületről. Állításuk szerint Gyurcsány Ferenc, Kunhalmi Ágnes, Molnár Zsolt és Molnár Gyula az elmúlt időben titkos tárgyalásokat folytattak, és öt, névtelenséget kérő szocialista politikus által hitelesnek minősített dokumentumban rögzítették a titkos megállapodás részleteit. Ezzel szemben az igazság az, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke soha egyetlen alkalommal sem folytatott megbeszéléseket, tárgyalásokat a fent nevezett szocialista politikusok bármelyikével vagy bármely más szocialista politikusokkal budapesti választókerületekről. Mi több, nem csak budapesti, hanem egyetlen egy más választókerület két párt közötti felosztásáról sem. Határozottan állítjuk, hogy a Magyar Idők hazudik. Tekintettel arra, hogy ilyen tárgyalás és megállapodás nem volt, ha létezik a Magyar Idők által hivatkozott dokumentum, az hamis. Megerősítjük, hogy a Demokratikus Koalíció abban érdekelt, hogy...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mondtam! Beindult az ékverés, mert ha bukik a rezsim 2018-ban, akkor össze lehet készíteni a Kozma utcai szeretetcsomagot és el lehet koszönni az összeharácsolt vagyonkától is!
Primitív trükk, primitívéktől!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@quadrocopter: 17:38 A lényeget írtad: éket kell verni minden áron a balosok közeledésének megakadályozása elé. A fidesz (szándékos kisbetű) addig él, ameddig a megosztottságot biztosítani tudja.
grincss
@nemkati: Tényleg, holvan a bicajos?
Nincs otthon internete, csak a mhelyén?
nemkati
@grincss: Nálam nincs. Bárhol lehet, de legjobb helyen akkor van ha sehol sincs. :))
eugen4402
Hazudiiik...?
Az nem létezik! Ezek nem is olyanok...!
Nem azt mondom, hogy igazat írnak, nem vagyok hülye. Ők parancsot teljesítenek, mint a háborús bűnösök régen...
koszpeko
@grincss: Remélem végleges emlékezet kiesése van és azt is elfelejtette,hogy valaha létezett propeller.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.