Tarlós könnyen beszél, nincs politikai felelőssége, mindent hárítani tud. A metrófelújítás elbukását is a kormányra kenheti. Az egyik fontos tendert már meg is semmisítették, bármelyik reggel arra ébredhetünk, hogy nem jár a hármas metró.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Pedig azért szavaztak rá olyan sokan, hogy mivel nem "ellenzéki", szót ért a kormánnyal, és a Főváros fényre derül!
Talán, ha a metrót összekapcsolnák a felcsúti kisvasúttal!
Vizes VB, olimpia, amatőr távgyalogló versenyek!
RonaGyuri
Micsóóóódaaaa?

Egy elképesztő hírre bukkantam egy cikkben

Ma reggel, egész pontosan percekkel ezelőtt került a képernyőmre a 24.hu „Fideszes osztozkodás miatt szenved félmillió ember” című írása. A cikk az M3 felújítással, illetve fel nem újításával és a főpolgi vonatkozó megnyilatkozásaival foglalkozik. Mindjárt az elején egy elképesztő mondatra bukkantam: „A metrófelújítás egyes elemeire beérkezett ajánlatok olyan magasak, hogy az állomások felújítására már nincs fedezete a fővárosnak és a BKV-nak, csak a Kőbánya-Kispest megállót hoznák rendbe.”.
Teljesen elképedtem, na nem azon, hogy miképp manipulálnak a pénzzel és a hírekkel, hisz ez megszokott. Azon, hogy a Köbánya-Kispesti megállót rendbe kell hozni! Máris? Hisz nem is olyan régen készült el! =))
silber13
Legyen a metró helyett lóvasút, és tekintettel a föld alatt haladó pályára, stílszerűen bányalovakat használjanak vontatásra
quadrocopter
Ugyan már, a hordapolitikában nincs is benne az "ember" szó! Felváltotta a "személyes - és pártérdek"! Oszt' jó napot!
Hellcat
Addig szórakoznak míg be nem robban 1 szerelvény és meg nem halnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.