Egy hangfelvétel szerint Mr. Rogán már kicsekkolt. Hogy mikor, az nem derül ki. Az biztos, szerdán halaszthatatlan közfeladat miatt nem volt a parlamentben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
majd ha fénykép is lesz,beismeri,utána meg azt hazudja,hogy nem hazudott
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
,,az, hogy a miniszter úr hol tölti a szabadidejét, magánügy. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben."
Ez azért is érdekes, mert mikor éppen Juhász egy európai tengerparton volt egyik ismerősénél, akkor azon nagyon tudtak rugózni.
Minden esetre látták, majd a szálloda megerősítette. Persze lehet, hogy van másik Rogán Antal, aki pont úgy is néz ki, mint a mi Rogán Antalunk :(
bakegya
Milyen halaszthatatlan közfeladatot kell Rogánnak DUBAJBAN ÉS LUXUS HOTELBAN INTÉZNI.
Elő a számlát!!!
Ha pedig a SZLOVÉN SZÜLŐFALUJA TEMETŐJÉBEN IMÁDKOZOTT MAGÁNÜGY-SZABADIDŐ TÖLTÉS MITŐL halaszthatatlan közfeladat???
MÁR MEGINT HAZUDIK A narancstálib!!!
quadrocopter
Ugyan már, elment összeszedni a még kintlévő letelepedésiket, hogy a gazdi meg tudja vizsgálni az indokoltságukat! Az lehet, hogy közben hozott egy kis pénzt is!
Perwool
@Aki Én: „a politikusok magánélete a modern politizálásban már nem magánügy; nem szabad titkolni”
/2007 Rogán Antal/
human
Ma reggel játszottak be egy hangfelvételt amin a luxushotel dolgozója elmondja, hogy Rogán bizony megszállt náluk. Hát úgy néz ki újabb hazugságon kapták rajta Rogánt és már megint urizálással kapcsolatos az eset.
Lassan már egy bűnöző szava hitelesebb lesz, mint Rogáné.
Cefi
Az alapvetés röviden: az Együtt politikusa szerint Propaganda Antalt a Valton Security tulajdonosával, bizonyos Varga Lajossal látták Dubajban. 2010 óta igen jól megy Valtonéknak a Fideszhez fűződő gyengéd szálak okán, Juhász Pétert is ez a biztonsági cég akadályozta meg kibaszottul törvénytelenül, hogy véleményt nyilvánítson a kordonon belül október 23-án. Juhász úgy tudja tehát – mivel felhívta a dubaji Atlantisz hotelt -, hogy Rogán szombaton érkezett Dubajba, és a hangfelvétel alapján néhány napja csekkolt vagy csekkoltak ki. A Miniszterelnöki Kabinetiroda tagadja, hogy a miniszter Dubajban járt volna az elmúlt napokban:

„A hamis híresztelésekkel ellentétben Rogán Antal személy szerint egyetlen percet sem töltött a hétvégén Dubajban, aki ezt állítja, hazudik. Miniszter úr hivatalos programjaival, utazásaival kapcsolatban a Miniszterelnöki Kabinetiroda bármikor készséggel áll a sajtó rendelkezésére, de az, hogy a miniszter úr hol tölti a szabadidejét, magánügy. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben.”
Miközben Varga azt állította, hogy családjával valóban Dubajban vakációzott, ám nem találkozott Rogán Cecília üzletasszony férjével, a 444 és az Index további kérdéseire így reagáltak a propaganda katonái:

kolozsvaros.com/2016/11/03/rogan-akkorat-fogsz-taknyolni-hogy-lazar-sunyi-vigyora-adja-a-masikat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.