Az Index Defacto blogja azt vizsgálta, hogyan függ össze egy újság esetében az állami hirdetések száma és a kormányt érintő korrupciós botrányokról szóló újsághírek aránya.

A Simicska Lajos birtokában lévő Magyar Nemzet és a Metropol elemzése azt mutatja, hogy a 2010-es Fidesz-győzelem után brutális növekedést mutat az állami hirdetések száma, míg az emlékezetes Orbán-Simicska G-nap után meredeken zuhanni kezd a mutató.

Amíg kapták az állami hirdetéseket, Simicska lapjai hallgattak a korrupciós ügyekről

A következő ábrán pedig az látható, hogy hogyan alakultak a korrupciós botrányokról szóló beszámolók a három napilap, a Magyar Nemzet, a Népszabadság és a Magyar Hírlap online változataiban.

Amíg kapták az állami hirdetéseket, Simicska lapjai hallgattak a korrupciós ügyekről

Látványos, ahogy a pirossal jelölt Magyar Nemzetben megugrott a korrupciós ügyekkel foglalkozó cikkek száma.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ez volt a hallgatás ára...egyébként nem is gyanús az első diagram...tetves fidesz maffia meg az elvakult vadbarom támógatóik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
@Hellcat: Ha nem tudnád, mert eddig behunyt szemmel jártál a társadalomba, akkor csak most dereng a hatalom játéka a társadalommal, késői ébredés nem mentesít senkit a farkas vakság káros hatásának megtörténtjéről...
Hellcat
@Köb Jani: Megnyugodhatsz nem most tűnt fel, hogy a fidesz egy tetves maffiózó banda...
Köb Jani
@Hellcat: Teljes nyugodtsággal fogadtam részemre kedvező megállapításodat, ugyanakkor tartok attól,hogy egyre jobban homályosodik a látásom!
Köb Jani
@Hellcat: A FIDESZ a hatalom megtartásáért képes a népakarattal is szembemenni, ugyanúgy mint minden ellenzéki párt. Ezek nem szolgálni akarnak hanem a népen uralkodni, beteges hatalmi vágyuk kielégítésére. A nép és ország ellenségei a jelenlegi párt mindegyike. Most már a látásom nem homályos, élesedik és ezeket tartja a köz kiemelt megélhetési fokon.
huKKK
Ha nincs pénz, a saját disznóságaimon kívül mindenkiét kiteregetem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.