Felmondtak a balatonőszödi és a siófoki Erzsébet-szállodák dolgozóinak, január elsejével megszűnik a munkahelyük – tudta meg lapunk az érintettektől. Azt is, hogy semmit sem tudnak a jövőjükről, arról, hogy végleg bezárnak-e az üdülők, ha pedig nem, akkor mikor nyitnak ki.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: Equilibrium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equilibrium
"Az Erzsébet-program fennállásának négy évében több mint 600 ezer ember jutott üdülési, pihenési lehetőséghez, közöttük 400 ezer gyermek – összegzett az idei nyári táborok zárásakor Rétvári Bence államtitkár.
Ezzel majdnem egy időben állt elő Hadházy Ákos LMP-társelnök azzal: négy-nyolcszemélyes, emeletes ágyas, közös mosdós faházért négycsillagos wellness szálloda szobaárát számolja el az állam a működtetőknek.
Ekkora összegből akár háromszor ennyien is nyaralhatnának – vélekedett Hadházy. Akkoriban is kérdéseket tettünk fel az illetékeseknek az állítólagos túlárazásról, de válasz nem érkezett..."
1magyar
Nyáron meg arról panaszkodtak, hogy nincs aki a vendéglátásban dolgozzon - ki és mikor hazudik?
bakegya
FÜREDEN ,TIHANYBAN,ZÁNKÁN ,RÉVFÜLÖPÖN SINCS HELYED HA MAGYAR VAGY,még hogy ERZSÉBET KÁRTYÁVAL???A révfülöpiek már csakkk kerítéslyukon nézhetik a MAGYAROK TENGERÉT MENNYI ÉS KIKNEK VAN MÉG BELŐLE!-a kővágóőrsieknek nem elég,hogy felfalják a község nyári bevételeit ! Kibővítik a teljes Kacsajtos hosszában a kempinget ahol mobilházakban terpeszthetik a seggüket a JOLTEJELŐ vendégek,aztán 10 hónapra lakat, zár, kerítés az itt állandó LAKÓ-ÉS HORGÁSZNI ,DE SÉTÁLNI VÁGYÓKTÓL is ELVESZIK a Balaton parti sávOT a TELJES FALU HOSSZÁBAN. Csak a kiváltságosoknak oké.A helyiek kilómétereket gyalogolhatnak,AUTÓZHATNAK a tűző napon a helyi nem olcsó strandokig és a kálomista-filmes tálibokra rátátva a szájuk , evangéliummal imádkozó sáska birodalomig Általuk évek óta belakott kikötőig,ahol egy -két helyi aranybányász kaszálhat-a többi pedig éhen is halhat,mentális zavarában.!!!A horgászoknak pedig annyi ki vannak innen már évek óta utálva ,de a zabahelyek élnek és virulhatnak a parti sávban korrupt bebetonozva!(A Déli parton legalább vannak szabad strandok is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.