Hanyatt vágódott a saját banánhéján a miniszterelnök: az általa benyújtott alaptörvény-módosítást leszavazta a Parlament. Több mint 6 éve nem történt ilyen: Orbán nem tudta átvinni az akaratát a törvényhozáson. A Jobbiknak sikerült ellenzékként viselkednie, és az MSZP-ben sem akadt két áruló a…

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem hiszem hogy mindez meghatna orbant. Majd atgyurjak a valasztasi torvenyt ujra.
dr. prédikátor
Ilyen béna semmitérő ellenzék mellett nem nagyon aggódik a viktor szopkin!!!Az összefogás helyett egymást basztatják az ellenzékiek!!!
Béla333
Ez a "nyugatifény" nyilván a DK szócsöve.
Ugyanis ha az MSZP-nél feltételezi, hogy árulóként képes viselkedni a gomnyomogatásnál, akkor miért felejti el, hogy ugyanezt megtette a DK is?:

"Mostantól állami vezetők hozzátartozói is indulhatnak közbeszerzéseken
A törvényjavaslatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nyújtotta be hétfőn, az Országgyűlés 119 igen szavazat és 69 nem szavazattal engedte át, a fideszes és KDNP-s képviselők mellett a Demokratikus Koalíció képviselői és Fodor Gábor liberális képviselő is igennel szavazott."
index.hu/gazdasag/2015/12/01/kozbeszerzes/

A DK kettőt lapozott valami könyvben vagy füzetben erre hivatkoztak, hogy miért is szavazták meg a politikusi lopás újabb fejezetét! Ugye milyen ismerős ez a kettőt lapoztak című történet? Az MSZP is erre hivatkozott! Akkor van különbség? Nincs!
A "nyugatifény" úgy nem lesz hiteles, hogy csak az egyik oldalon látja meg a hibát, a másiknál becsukja a szemét!
Vagy az is lehet, hogy nem is akar hiteles lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.