Nyílt levelet írt Orbán Viktor feleségének Vona Gábor neje, miután a Tv2 Tények extra című műsorában csütörtök este a Jobbik pártelnökének szexuális hovatartozása is téma volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Teljesen jogosnak tartom a felháborodását!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Nem hiszem, hogy ez a levél valós segítségkérés lenne, ez a nyilvánosságnak szólt, hogy bemutassa, a horda mennyire aljas módszerekkel próbá törleszteni a befulladt tákolmányosért és rúg is egyet a hordavezérbe. Vona és társulata messze nem a szívem csücske, de horda kínjait jól jelzi a módszer.
Ami kétséges ebben az előadásban csupám annyi, hogy eddig miért tartotta magába a "tuti titkot" az alagút seggű fekete "fiú" miért csak most, a tákolmányos elbuktatásának okán állt ki vele?
Ja, azt is jó lenne tudni, hogy mennyit, vagy "mit" akasztott ezért ez a szépség.
nemkati
@quadrocopter: Pontosan ezt gondoltam én is, hogy szerencsétlennek talán nincs más lehetősége hogy ilyen széles körben nyilvánosságra hozza ezt az aljasságot, minthogy pont Lévai Anikónak ír nyílt levelet. Más értelme nincs, mert Anikó asszony nem fog (nem tud) tenni semmit. Terry Black ha jól emlékszem már mást is besározott, tehát vagy ennyire aljas, vagy ennyire elborult az elméje. Mondom ezt úgy, hogy távol álljon tőlem Vona megvédése, és hogy elhiggyem, hogy ennek bármi valóság alapja lenne (de azért 100 %-ban nem zárom ki). Szóval itt valóban arról van szó, hogy nem csak egy - számomra nagyon nem tisztelt - politikus rágalmaznak, hanem ez az egész családjára kihat.

De én se vagyok jobb a lakájmédiánál, mert én meg azt mondom: 0rbán elmebelileg súlyosan terhelt, és orvosok kezelik. Anikónak meg már éppen itt lenne az ideje, hogy visszavágjon, és jól pofáncsapja a férjét. Hacsak nem ő is ugyanolyan aljadék mint a férje.
Nessy
Lassan a Marianna árok alá süllyedünk. Van az a pénz, amikor 20 - 30 év után jut eszébe valakinek, hogy zaklatták, hogy X.Y.. vele egy társaságban volt, hogy a Kukac Péter elvette a homokozóban a lapátját, hogy a Krapancsák Húgó bele pisilt a medencébe.
vagy van az a pénz, amiért " eszébe jut"?
És ha ott volt? Terry Black tartotta a gyertyát?
papa.49
@nemkati: A utolsó mondatodhoz ő ,,a rossz szellem a házban,, csak olvasd el a Kende könyveket, meg kutakodj itt a netten!!!
quadrocopter
@nemkati: Anikó asszony, földhivatali korában rendesen "megsegítette" a hibbant vagyonosodását és persze a femilyét is! Nincs az a tisztítószer, amely fertőtlenthetné és tisztára mosná a lelkét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.