Kirgiz menekültnek adta ki magát, hogy tudósíthasson a zárt táborokból. Védené a sajtótörvény, de a bíróság szerint a riport legvégén hibázott. Az ítélet nem jogerős.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nincs min csodálkozni ez pont beleillik a rákosista ideológiába, amit a hazugovics pontról pontra követ, mert magától nem tud mit kitalálni, hát visszamegy a ,,nagy elődhöz,, !!!
Az újságíró, ha megírja az igazságot akkor így jár, semmi igazi információhoz nem juthat egy ellenzéki újságíró, tehát kicsit muszáj hazudnia, hogy bekerüljön a ,,gépezetbe,, de ha megírja akkor perbe fogják elítélik!!!
Itt nem az ítélet súlya a döntő, hanem maga a tény, hogy elítélték!!!
Ebben az országban, csak azt lehet nyugodtan megírni ami tetszik a hazug aljas hatalomnak!!!
nemkati
@papa.49: Ez van, ilyen undorító rendszerben élünk. Az ügyész, a bíró már nem (csak) parancsra hoz ilyen ocsmány ítéletet, hanem meggyőződésből tapossa el a rendszerkritikát. Ezt csak gyűlöletből fakadó átnevelődéssel érhette el. Az indoklás több sebből vérzik, és ez sem zavarja a bírót és az ügyészt.

És megfigyelhető itt az 0rbáni becstelenség terjedése is: ha kitartasz a rendszerrel szembeni álláspontod mellett, akkor nem csak megrovást kapsz, hanem már pénzbüntetést! Minél inkább nem tetszik a kisvasút építés Etyekig, annál messzebb építtetem meg! Blöe
papa.49
@nemkati: Ezek után nincs miért csodálkozni ( én nem is csodálkozom) hogy az életerős, képzett, elhivatott emberek tömegestől hagyják maguk mögött az országot, akár gyermekekkel is, és nem kívánnak visszatérni ide lakni!!!
Ez volna a fontos ennek a ,,dádés rendnek,, az eltakarítása!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.