Valódi csemege mondatvadászoknak a Farkas Flóriánnal készült szombati interjú a Magyar Időkben. Már a cím is tökéletes, egy idézet a hírhedt roma vezetőtől, a „kegyelmes úrtól”: „Nem bujkálok, nincs mitől félnem”. A Lungo Drom elnöki pozícióját is betöltő vezető szájából elhangzott az a mondat, aminél visszatetszőbb (ez nagyon finom kifejezés) aligha hangozhatott volna el, méghozzá ez: „itt nemcsak a személyemet, hanem az egész cigányságot támadják”. Hasonló kommunikációs fordulattal sajnos maga Lázár János kancelláriaminiszter is élt korábban, amikor munkatársunk az ORÖ (Országos Roma Önkormányzat) körüli botrányokról és magáról Farkasról kérdezte, úgy tűnik, a rasszistázás a kormányzati kommunikáció tudatos eszköze lett. Vagyis tanultak liberális elődeiktől: ha egy bármilyen kisebbséghez tartozó közéleti szereplőt annak viselt dolgai miatt kritika ért, akkor a meglehet, nagyon is jogos bírálat megfogalmazóját máris a rasszista, antiszemita, stb. jelzőkkel próbálták...

Forrás: romnet.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nem téged, hanem a cigányságot támadják? Tudtommal a te jóváhagyásoddal, aláírásoddal tüntettetek el milliárdokat. Nem vállalsz élte felelősséget. A roma önkormányzattal fizetteted vissza azt amit te tüntettél el. Orbán persze próbál úgy "segíteni", hogy majd kaptok kamu pályázati pénzeket amiből majd visszafizetitek.
Te és Orbán haverod vagytok akik a cigányság mögé bújtok és rájuk próbáljátok tolni a felelősséget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@Yoda69: Ez az!

A mesében is csak igazmondó juhászról olvashatunk.
A farkas mindenhol a negatív szereplő volt.
Pálinkafőző Rézüst
@Yoda69: így vala biza, ami nincs valakinek a birtokában, azt nem is tudja elveszíteni...
Ez a valami pedig soha nem volt az igazmondás birtoklója...
cikicakk55
Akkor hinném el,hogy nem fél ez a gennyláda,ha elmenne Borsod megyébe egy kis körutazásra és az ott nyomorgó cigányoknak regélne arról,hová lett az a milliárdocska amit rájuk kellett volna költeni.Komolyan sajnálom azokat a cigányokat,akik szeretnének kibújni a bűnöző skatulyából. Nekik is nehéz lehet,hisz egy munkaadó sem akar cigányt felvenni.Nem azt mondom,hogy tolongnak a munkanélküli hivatalokban,de sok cigány szeretne tényleg dolgozn Fiamnak két olyan cigány barátja is van,akik leérettségiztek,de a szülők nem tudják tovább taníttatni őket.Még a középiskola is nehéz volt számukra anyagilag,de nem a gyerekeik lustasága és nem is a szülők életmódja miatt.Ők már eleve be vannak skatulyázva,mint bűnözők.Ez sajnos igaz is,hisz csak meg kell nézni a statisztikát.Viszont néha nem ártana a statisztikák mögé is nézni.Ha nem lenne a munkaadók részéről megkülönböztetés,akkor a cigányság nem 80%- élne bűnözésből és a gyermekgyártásból,csak kb a fele.Az is sok,de több tízezer cigányt jelentene. Ha Flóri azokra költötte volna a pénzt,akiknél látja a jóakaratot, a haladni akarást,most sokkal jobbak lennének a statisztikák. Flórikám! Irány Észak-Magyarország.i.Minket nem tudsz megvezetni,de szerintem a hazai cigányokat sem.Menj közéjük és bizonyítsd be,hogy nem félsz.Ne Orbán haverod és fajtársad háta mögül kukorékolj.
human
„itt nemcsak a személyemet, hanem az egész cigányságot támadják”
Orbántól szoktuk hallani, hogy Magyarországot, a magyarokat támadják, miközben valójában az elitista, korrupt, uszító rendszere miatt szokták bírálni.
És ahogy Flóri, úgy Orbán is eltűnik néha. Nyilvános vitába Orbán nem mer belemenni. Paks 2 megszavazásán ott sem volt pedig ő hozta haza Putyintól az építés tervét mindenki meglepetésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.