Ha meg tudnak állapodni a vállalkozókkal egy magasabb minimálbér-emelésben, akkor az emelkedő bérek és a magasabb infláció lehetőséget ad majd a magasabb nyugdíjemelésre – hangzott el az a Kossuth Rádió hétfői 180 perc című műsorának adott miniszterelnöki interjú előzetesében az M1 aktuális csatornán vasárnap.

A kormányfő úgy fogalmazott: a tárgyalások sikere esetén a most tervezett 0,9 százalékos helyett az ideivel megegyező mértékű, vagyis 1,6 százalékos nyugdíjemelés lehet jövőre. Orbán Viktor emlékeztetett arra, hogy kormánya megtartotta ígéretét, megőrizte a nyugdíjak vásárlóértékét, de – mint mondta –, tudja, hogy az alacsony infláció miatt a soron következő emelést sokan keveslik, ezért a bértárgyalásokat követő kormányzati lépés a nyugdíjasokat érinti majd.

A miniszterelnökkel készült teljes interjú hétfő reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában hallható.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hazudik ebben is, és nem csak azért mert a tervezett infláció sokkal nagyobb, de a béremelésnek már nincs köze - amit 2010-ben szüntettek meg - a nyugdíjemeléshez!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@Yoda69: De én már belefáradtam a két xar közül a kevésbé büdös választásába.
A xar az xar, mindegy hogy csomagolod.
És ezek egy anyaghalmazba tartoznak, csak a színük, szaguk tér el egy kicsit.

És ha meg is választanám valamelyiket, akkor nem a másikat büntetném vele, hanem önmagam, mert magát az őket fenntartó, mozgató rendszer tartanám életben vele.
És semmi változást nem hozna.
Az oszd meg és uralkodj elvén hozták őket létre.
Lásd Cion bölcsek jegyzőkönyve.
Ami tragikus módon betűről betűre igaz és be is teljesült.
Yoda69
@Szókrakész: Akkor viszont nincs jogalapod kritizalni sem a fideSS-t sem masokat. Beletorodsz abba ami van, akkor turd szo nelkul, mert csak dezinformalod azokat akik jobba szeretnek tenni ezt az orszagot.
Szókrakész
@Yoda69: Milyen jogon vonod meg tőlem a kritizálás jogát?!?!?!?!
Csak mert én nem vagyok olyan barom mint te, hogy ha nincs ló jó a szamár is elv alapján a kevésbé büdös xarra szavazzak?!?!?!
Igenis jogom van mindkettőt kritizálni.
Mi vagy te?
Libsi náci?
Yoda69
@Szókrakész: Barom te vagy, de eleg nagy. Te beletorodsz abba ami van, akkor mi a francnak kritizalsz. Neked tok mindegy ki van hatalmon, akkor minek irogatsz ide. Olvasd a Bors-ot, nezd a Baratok kozt, vagy verd ki ha nincs jobb dolgod. Hiteltelen vagy joember, ne politizalj ha nem tudsz donteni A es B kozott.
Szókrakész
@Yoda69: Szellemi Pitch Black.
Jelen esetben A=B-vel.
És csak mellékesen, az ABC nem ebből a két betűből áll.
Yoda69
@Szókrakész: Akkor valaszd a C-t. En csak azt mondom nem valasztani az egyenlo a regnalo hatalom valasztasaval, ami jelen esetben a legrosszabb dontes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.