A kormánylap ugyan megrovó hangnemben hangsúlyozta, hogy az emberi jogokkal, a demokratikus gyakorlattal, a korrupcióval foglalkozó szervezetek nagyságrenddel több támogatásban részesültek, mint például a cigányügyek vagy az oktatás terén működő társaságok, de ezt vehetjük akár dicséretnek is, hiszen a Soroshoz köthető alapítványok a világ több mint száz országában több száz csoporton keresztül küzdenek a „nyílt társadalom” eszményéért. A részletes felsorolásból kiderül, hogy Korai gyermekkor és oktatás címen 80 millió forintnyi támogatásban részesült 14 hazai szervezet, köztük a Közép-európai Egyetem. A CEU Egyenlőség és antidiszkrimináció címszó alatt is kapott pénzt, mert itt is szerepelt 7 másik szervezettel együtt Sorosék listáján. Az összesen 186,7 millió forintos támogatási csomagon olyan szervezetekkel osztozott, mint az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány vagy a Romédia Alapítvány.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ez szúrja leginkább a mocskos horda szemeit:

"Az emberi jogokkal, a demokratikus gyakorlattal és a korrupcióval foglalkozó szervezeteknek 441 millió forint jutott tavaly Soros alapítványától. A listán ilyen címen 25 szervezet szerepel, köztük a Civil Rádiózásért Alapítvány, a Magyar Szegénységellenes Alapítvány, az Eötvös Károly Közpolitikai Nonprofit Közhasznú Kft., a Transparency International Magyarország Alapítvány, a Társaság a Szabadságjogokért Egyesület (TASZ) vagy a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület. "

Oszt' jó napot! Nyöszörögjetek csak!
RonaGyuri
érdekes ezért nem kell pereskedni, nem úgy mint a Matolcsyék által "kezelt" pénzekre vonatkozó adatokért! =)
lampa laz
@quadrocopter: minden pénz fáj nekik ami nem az ő zsebüket melegíti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.