Colleen Bell, az Egyesült Államok Budapestre akkreditált nagykövete kijelentette: Ghaith Pharaon egy körözött bűnöző, és mihamarabb bíróság elé kell állítani. Lázár János a parlamentben mondta el az atv.hu-nak, mit gondol a nagykövet mondatairól. A Ghaith Pharaon személye körül kialakult ellentmondásos kijelentések és megkérdőjelezhető magyarországi kapcsolatai hónapok óta foglalkoztatják a hazai közvéleményt. Az arab befektetőről tudható, hogy 1991 óta folyamatosan érvényes nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellene, mégis tartózkodási engedélyt kaphatott Magyarországon és közvetett módon ingatlanokat vásárolhatott A parlamentben is számos alkalommal téma volt a terrorizmus finanszírozásával kapcsolatba hozott szaúdi üzletember és a kormány, azon belül is Orbán Viktor kapcsolata. Harangozó Tamás, szocialista politikus kérdésére, október végén a miniszterelnök beismerte a parlament plenáris ülésén, hogy már találkozott a „professzorral”, és szerinte ez az ügy nem más, mint...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
lezerjano ennyire nem lehetsz csokottelmeju. Neked se mondja neked senki hogy egyel, megis tobbszor zabalsz naponta.
Magyarorszag tagja az Interpolnak, egy nemzetkozi korozes alatt alo szemely letartoztasa a kotelessege lett volna. Itt inkabb kotelesseg elmulasztasrol IS kellene beszelnunk.
bakegya
Lázár lézer-miniszter IS MINDENT MEGTETT MÁR AZÉRT, HOGY A TOLVAJOK VÉDŐSZENTJÉVÉ AVATHASSA MAGYARORSZÁG ARK-ANGYALA!!!
A JÓ ARAB a miniszterelnök vejével,TIBORC herceggel együtt röhög a markába,de "MI KÖZE HOZZÁ???" MAGYARORSZÁGNAK???-akkor amikor BUKOTT NÉPSZAVAZÁST IS KÉPES VOLT ORBÁN VIKTOR RÁLŐCSÖLNI ERRE A KORRUPCIÓBA ÁLTALA NYAKIG MÁRTOTT KIS ORSZÁGNAK -20 MILLIÁRDOS DE MÉG ANNÁL IS TÖBB TERHELÉS MELLETT,,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.