A kormányfő szerint szellemi zűrzavar uralkodik a nyugati világban, amit jól mutat a Fidel Castro volt kubai vezető halála utáni "abszurd helyzet" is.

Castrót "mentegetik", "a valóságot elhazudják", és a "68-as álmodozók közül kikerült" balliberális elit tagjai még mindig nem értik, milyen volt "a szocialista és a kommunista rögvalóság" Európában vagy Kubában – fogalmazott Orbán Viktor csütörtökön a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) plenáris ülésén, Budapesten.

Még nagyobb baj szerinte, hogy ennek az elitnek egy része hisz is abban az "álomvilágban", amit a szocializmushoz és a kommunizmushoz kötött. Ez az oka annak – folytatta –, hogy Brüsszelben sokan a mai napig nem értették meg a Brexitet és Donald Trump győzelmét az amerikai elnökválasztáson. Pedig ezek azt mutatják, hogy a valóság győzött az ideológiák felett – értékelt a miniszterelnök, hozzátéve: nem nehéz megtalálni a párhuzamot ezen események és a 2010-es magyar változások között.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Mekkora szellemi zűrzavar lehet annál az embernél, aki 1989 óta több alkalommal változtatott világnézetén. A liberális indulástól, eljutott az illiberális katyvaszig. A "térdre csuhások" kijelentéstől a mély vallásosság megjátszásáig. A tavaris konyec-től a Putyini példaképig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Jó magam részben igazat adok a falábú focistának. Ami most folyik a világban, annak előbb, utóbb, véget kell vetni. Diktátorokat elhajtani, trilliárdosok vagyonát szétosztani azok közt, akik megtermelték. A világban egyensúlyt kell teremteni, a mérhetetlen pénzeken ülők és a nyomorgok között. Orbán maffia számoljon el a stadionra költött pénzekkel, VB, Olimpia, atomenergia nagyhatalmi zűrzavaros lázálmairól. Ha a világ vezetői között "szellemi zűrzavar uralkodik", azt nem a rabszolgák generálják. Akik ezt okozzák és hagyják, saját zsebüket, tömik álljanak sorban a nép törvénye elé. Fegyvergyártást minimálisra csökkenteni, ami kint van összeszedni. Az biztos, teljes "világbéke" soha nem lesz, de legalább csökkentsük a gyilkosok létszámát!
gibgab
A szellemi zűrzavarért nem kell nyugatra menni, csak szét kell nézni itthon... Szemlélődjünk rögtön a parlamentben. Siralmas! Kövérrel az élen.
tutajos
Tudta?
Szellemi zűrzavar kibogozásával küszködnek Grazban a "neurofésülő" dokik !
Állítólag reménytelenül!
"Nix ugribugri!"
Desischado
A szellemi sötétség szinonímája ez a embernek látszó véglény. És még ő osztja a nemlétező észt. Agyam dobom el!
Lepényleső
Mennyivel jobb itt;ahol sem a szellem,sem a zűrzavar nem uralkodik?
evacica
Ha valahol van szellemi zűrzavar, hát az éppen Orbán agyában lakozik!Ott kéne rendet tenni, de azt hiszem az már csoda lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.