Mármint azt, hogy miért kerül az államnak 15 ezer forintjába a nyugdíjasoknak adott tízezer forintos Erzsébet-utalvány. Tállai ezzel önkéntelenül azt is elismerte, hogy az állam 50 százalékos adóékkel dolgozik, a nettóként kézhez kapott minden forintunkon ötven fillért keres.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert a gyorsreagalasu csapatokhoz ne menjen el parancsnoknak, mert lehet, hogy az ellenseg egy ilyen interju utan egy ora alatt letarolna az orszagot. (Monnyuk simicskobol se nezek ki sokkal tobbet, a bekupakolt latocsovu henderol meg mar ne is beszeljunk.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@nyanya001: Gyűjtőhely? Oké.
Na de ennyire töményen? Ez már környezetszennyezés.
karma1
@namihami: Jol megnevettettel,...:o)) Valoban, ki ismerhetne jobban a bolsevista trukkoket, mint egy poszt-bolsevista...:o)))

B+, az, hogyha en nem tudom kiszamolni az adovonzatat ennek az osszegnek, annak nagyon sok magyarazata van, tobbek kozott az, hogy 1/ nem erdekel 2/ nem ismerem a vonatkozo adoszabalyokat 3/ nem en vagyok a NAV vezetoje

De hogy a fide$$-nel szerintem mindenki porokat szed matek ellen, az mar egeszen nyilvanvalova valt szamomra...:o(
namihami
@karma1: sajnos a véleményem annyiban tér el a Tiedtől, hogy az én meggyőződésem szerint ezek nagyon is jól tudnak számolni. Csak valahogy amikor a százalékszámításra (állami vezetőink és barátaik felé leadandó összeg) és a kerekítésekre (túlárazások mértéke) kerül a sor, akkor valahogy mindig maguk és a Gazda bankszámlája felé tévednek. Több alkalommal próbáltam célozni rá, hogyha ezeknek a Fidesz-fiúknak a 25 év alatt megszerzett jövedelmüket összeadjuk és úgy számoljuk, hogy semmilyen élelmet, rezsit és egyéb kiadást nem vonunk le, akkor se jöhet össze az és annyi, amennyit egyáltalán HIVATALOSAN bevallanak. Tehát nem a matek a hülye, hanem mi. Hagyunk magunkból bohócot csinálni.
Apatszerek
@Eladott Ország: Úgy válik kihipózott agyúvá a személy amely mértékben elsajátította a DK liberális alsó agy szövegét, és meggyőződéses DK- s lesz:, ez a személy még sajnálatra sem méltó nem, hogy figyelne rá bárki is, akárki is. Még akkor sem ha a részletek ismerete nélkül közgazdász szerep mögé bújva, érzelemből, gyűlölködve játszva butuska fars természetű szövegét. Háta beveszi valaki a süketelést.
dr. prédikátor
Gondoljátok hogy felfogta vagy megértette,??? Egy nyavaját! Még mindíg nem jutott el a tudatáig!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok