Saját újságja van, de kamuoldalak hülyeségeit szívesebben osztja Széles Gábor milliárdos médiamágnás. Most épp Halász Judit halálhírével vadászta a lájkokat. A hír nem igaz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A dec.11-i koncerthez na meg a "feltamadashoz" tovabbi jo egeszseget kivanok Jutkanak... Akinek a halalhiret keltik sokaig el...:o)))
karma1
A dec.11-i koncerthez na meg a "feltamadashoz" tovabbi jo egeszseget kivanok Jutkanak... Akinek a halalhiret keltik sokaig el...:o)))
nyanya001
Médiacézár... hülye f@sz !
Jó egészséget és további szép életet kívánok Halász Juditnak ! :)
Just look my avatar
Széltoló Gábor
A haverjaid halálhírén Én is jól szórakoznék.
Tényleg!
Mi van azzal a világszenzációval, ami magyarországot naggyá teszi? Már 3 éve elmúlt az az ősz!
krumpli
Olvastam a Facen, de mivel aggig sehol máshol, normális médiában, gondoltam hogy kamu. Ez f@szi meg egy kö..ög...
namihami
Aki a Gabika ""médiáját"" egyáltalán figyelemmel kiséri, na az vele azonos nívón, szellemileg egyszinten van. Kizárólag a hülyítés céljára alkalmasak. Ezek a pletykalapok már egy olyan agyi igénytelenséget követelnek meg, amikben ezek a ""hírek"" számítanak nagybetűs pali- és pénzfogónak. Hiszen nap mint nap tapasztalhatjuk, hogy még itt is megjelenik néhány olyan nicknéven szereplő kommenttárs, akinek a szösszeneteit ugyanezekbe a kategóriákba kell besorolni és a név elolvasása után gyorsan átugrani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.