A Kossuth-díjas rendezőt a Marrakech Nemzetközi Filmfesztiválon interjúvolta meg a Slant Magazin. Tarr Bélát főleg arról kérdezték, hogyan viszonyul a saját munkásságához, és miért váltott rendezésről tanításra. De a beszélgetés végén szóba került, mit gondol a frissen megválasztott amerikai elnökjelöltről, Donald Trumpról. "Mr. Trump az Egyesült Államok szégyene. Orbán Viktor Magyarország szégyene" – válaszolta. Tarr előzőleg a szarajevói magánegyetemről beszélt, ahol tanít. Mint mondta, oda a világ minden tájáról érkeznek diákok. Úgy véli, egymás nemzetiségének, bőrszínének és vallásának tisztelete nagyon fontos szerepet játszik a mai világban.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Azért ne értékeljük már le ennyire Orbán Viktort!
A világegyetem szégyene!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
@simmering73: a vakok kõzõtt vannak tanáraik is. Nem ismerték fel az igazi " embert".
papa.49
@colibri: Ennyien nem tévedhetnek egyszerre))))))))))
Yoda69
Vegre egy ismert szemelyiseg aki nyiltan meri vallalni velemenyet. Jo lenne ha tobb szinesz is csatlakozna hozza
Peller Anikó
@jóda: a miszter tar szerencsétlenül összemosta a trumpot a cibánnal. Ez a kopaszbéla talán látnok, hogy tudja mit fog tenni a trump?

A mi bánunkat már ismerhetjük, több cikluson keresztül volt szerencsénk áldatlan tevékenységéhez, itt van a legújabb példa, a gimis gyerekek lebutítása gőzerővel a legjobb úton halad.

De aki a trump kormányzásáról véleményt mond mielőtt az egy napot is kormányozna az jobban tenné ha hallgatna.

Ha ezt a (trump) kormányzása második hetében teszi akkor lehetne analizátor (a kopaszbéla), de így? Tipikusan az a fajta ember akinek csak az számít mit mondanak a politikusok.
sgyuri2003
@Peller Anikó: Bár tudjuk, hogy Trump sem híve a politikai korrektségnek, de azért az általa elmondottak alapján jól megítélhető a személyisége. Mind meggazdagodás módja, mind a magánéletében sem pedig az általános emberi tulajdonságaiban nem válik díszévé az USA-nak.
Abban egyetértünk, hogy a tevékenységét nem tudjuk megítélni és remélhetőleg nem is tudja majd végrehajtani a programját , de személy szerint könnyű a megítélése.
A kormányának megjelölt tagjai pedig árulkodóak. Héják, és kupecek hada.
coni
@Yoda69: 'Vegre egy ismert szemelyiseg aki nyiltan meri vallalni velemenyet."
Jogos. Az a világ szégyene amit a magyar értelmiség csinál, persze akkor se kéne az átlag magyarnak növényi szinten vegetálnia...
Mondjuk Tarr zsenialitása mellett kivételesen önazonos személyiség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.