Vadon Jani szerint a történet azt üzeni az országnak, hogy senki sincsen biztonságban. Az utolsó országos kereskedelmi rádió, a Class FM megszűnése körüli legnagyobb vihart a Morning Show idő előtti élő adásainak leállítása okozta. Az e heti Esti Frizbi Hajdú Péterrel adása előtt Sebestyén Balázs és Vadon Jani interjút adott az ATV-nek. Elárulták, hogy eddig nem voltak komolyabb tárgyalásaik azzal kapcsolatban, melyik rádióhoz vigyék tovább a Morning Show-t. Megvizsgálnak minden lehetőséget, de csak két-három helyen tudnák elképzelni a műsort, csak úgy, ha az egész stáb együtt marad. Mint korábban megírtuk, Sebestyén Balázs a legfrissebb 168 Órának is beszélt a folytatásról. Nem mondta ki egyértelműen, de célzott rá, hogy a Rádió 1 lehet az egyetlen választásuk, bár más megkereséseik is vannak. Ő nagyon bízik abban, hogy Andy Vajna rádiójában nem az lesz, mint a TV2-n. Sebestyén Balázs az ATV-nek megismételte, ha szabályozni, cenzúrázni akarják az adást, és nem sikerül...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ejnye Bali, hat miert hitted azt, hogy te burokban uldogelsz? Es megis mit remelsz attol, hogy a vajna tv2-bol a vajna M1 radioba elmenve szabadabb leszel? A Nepszabi fondorlatos legyilkolasa nem ejtett gondolkodoba? Kar. Mert akkor lehet, hogy egy kicsit osszekaptad volna magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.