Ha agyzsibbasztó dologra vágysz ma este, kukkants bele Mészáros Lőrinc nyilatkozatába. Ő nem átlagember, ezért neki más nyaralás dukál, a tévéje pedig jó és jobboldali tévé lesz. Mészáros Lőrinc. Szerdán. Nyilatkozott. Közmeghallgatás után. Felcsúton. Megnéztük a 444 videóját. Szürreális. Lássuk a részleteket: Jó tévét, nézhető tévét, jobboldali tévét, ezt gondolom, ezt szeretnék Mondta az Echo TV-t is megszerző vállalkozó-gázszerelő. Hozzátette, a Fidesz támaszkodhat majd a tévéjére a kampányban. Ő bizony nem akar majd maga véleményt formálni, ahogy a gravitációt kikapcsoló Széles Gábor tette. Szerinte a média egy szakma, így a tévéjét is szakemberek működtetik majd. A kormányzati kommunikációval sem tervez együttműködést, hisz “ez egy magántelevízió”. És hogy Orbán Viktornak lesz-e beleszólása az Echo TV működésébe? hogy lenne neki beleszólása, Ha agyzsibbasztó dologra vágysz ma este, kukkants bele Mészáros Lőrinc nyilatkozatába. Ő nem átlagember, ezért neki más nyaralás...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Fordítva van ez az ajándékozás te tapló. Majd a havertól te is kapsz 10eFt-os bözsiutalványt amiért a nevedre irathatta a vagyonát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Lőrinc úr, ha azt szeretné, hogy Orbán Vezér igazán boldog legyen, adjon a ECHO-n minden nap 20:00-kor egy 60 perces fix műsoridőt a jóbarátnak, hogy az aktuális, aznapi bölcs gondolatait megoszthassa alattvalóival. Nem kell interaktívra gondolni, a Vezért nem érdekli mások véleménye...
karma1
@Horizont: Es kulonben is: "a helyzet fokozodik"
bakegya
Ennél egy makogó maki is többet mondott volna-EZ AZ EMBER EGYETLEN SAJÁT GONDOLATRA SE KÉPES!-CSAKKK EGY Zrtárs-kezelő, az is csakkk névlegesen.
ANNYIRA BUNKÓ -HOGY FEL KELLENE HOMÁLYOSÍTANI NEM ŐT,HANEM AZ eu ügyészségét orbán hátországának korrupt ügyviteléről!!!
Edmond Dantes
Mészáros megajándékozza karácsonyra Orbánt.Mi ebben a hír?Náluk egész évben karácsony van.Ez nyilván azt jelenti csak,hogy karácsonykor egy napra a stróman Jézuskává nemesedik.Azért szent este a lopott pénzt már ők is szégyellik.
Eladott Ország
TE FELCSÚTI POLIHISZTOR, TE EMBERSZABÁSÚ KONYHAKERTI DÍSZNÖVÉNY
MONDJAD MÉG!
Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket
megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső­középosztály megtestesítője, a NER
jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Már­már fizikai
fájdalommal járt végighallgatni a sehonnan sehova nem vezető, végtelenül kínos gagyogást, a
milliárdos lábtörlőnek használt téeszelnök primitív, mélysötét és öntudatlan küzdelmét a
magyar nyelvvel. Tudnák erre csúnyább szavakat is mondani, de inkább én sem teszem. Pedig az
ádáz küzdelem ellenére is kevesebben vannak, mint többen azok, akik erkölcsileg ilyen mélyre ásták magukat.
Grafix69
Na megtekintettem a hát ez a videjót , na milyen kis piszeszájú manó hangú ez a Lölövics. Kis köpcös cigány , elnézést minden becsületes cigánytól de ez a kis köpcös ez tuti nem becsületes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.