Aki Havasi Bertalan szerint nem is újságíró, a miniszterelnök szerint meg sorosista újságíró. Pénteken megírtuk: Orbán Viktor sajtófőnöke kiküldte a megszűnt Népszabadság brüsszeli tudósítóját a miniszterelnök sajtótájékoztatójáról. Havasi Bertalan azt mondta: „kicsi lenne a terem, ha minden blog szerzőjét meghívnák az eseményre”, Orbán Viktor pedig már a háta mögött olyan megjegyzést tett, miszerint az újságíró, Halmai Katalin Soros Györgyöt képviseli, majd jót elkacarászott a saját kijelentésén. Halmai Katalin szombaton „Európában” című blogján írt az esetről. Bejegyzésében rámutat arra az ellentmondásra, hogy Havasi Bertalan azzal ment neki, hogy nem is újságíró, míg Orbán épp hogy sorosista újságírónak titulálta. Próbáljuk eldönteni, mi okozza a zavart: Aki Havasi Bertalan szerint nem is újságíró, a miniszterelnök szerint meg sorosista újságíró.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Szókrakész: Jaj, ne hulyeskeggye' ma', ez nem Te vagy! Olvasd el a cikket figyelmesebben: VOLT akkreditacioja a holgynek, speciel ERRE a megbeszelesre. Es erdekes modon nem a brusszeliek ketelkedtek a jogos ottleteben, hanem a faszagyerek.

Ilyen alapon orban kover, kovacs zoltan is sorosberenc, csak most ezt megprobaljak elfeledtetni az emberekkel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Vagy teljesen az. 4-5 év aztán lehet,hogy egy épitkezésen lapátolja a törmeléket konténerba
eugen4402
@karma1: Kösz, hogy hoztad a slusszpoént...! Csak megkérdezem:
Tudtad, hogy Magyarország ERŐSÖDIK? Pár nap óta, ha kinyitom a PB-palackot (vagy bármi mást), az az első, hogy tudatják velem, "M.o. erősödik!" Megvallom, nem is a bejelentés némileg fenyegető hangnemétől jövök zavarba, inkább az aggaszt, hogy én meg gyengülök. (Ne keress szimbolikus utalást...)
karma1
@eugen4402: Remelem, nem azert gyengulsz , mert... (Nem kerestem szimbolikat, hanem nagyon is egy az egybe kerdezem...:o(

Es IGEN! Csak azt tudnam, ha mar 4 eve mi voltunk a legerosebb, hova a francba erosodunk meg? Ugy fog kinezni az orszag, mint ez a bige: www.google.co.nz/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=662&q=testepito+vilagbajnokno&oq=testepito+vilagbajnokno&gs_l=img.12...1658.6454.0.9969.23.16.0.0.0.0.842.1348.5-1j1.2.0...0...1ac.1.64.img..21.1.506...0i30k1j0i24k1.LgYpY0RkLb4#hl=en&tbm=isch&q=world+champion+female+bodybuilder&imgrc=zLKRgmlnNBQBQM%3A, osztan majd jol kineztek...:o)))
eugen4402
@karma1: válaszoltam, de eltűnt a nagy Nihilben...
karma1
@eugen4402: Majd lepkehaloval levadaszom,...:o))) Ez velem is elo szokott fordulni, foleg a regebbi gepemmel...:o))
eugen4402
@karma1: Egyszerűen megszűnik a hálózati kapcsolat, aztán (mint a Szentírásban) "eltelik egy kis idő, és megint látni fogtok engem"... Jobb, ha nem írok éles-sarkos dolgokat, mert attól hamar "eltűnök". Marad a hülyülés, azt bírja a gép, a trágár átkozódás ki van zárva, mert új szokásokat már nem akarok felvenni... :-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.