Tényleg felháborító, hogy megvehető a Magyar ember! Sokkal nagyobbat robbant az Erzsébet utalvány projekt mint amire bárki is számított! Ennél jobb fogást nem is találhatott volna ki a Fidesz. Hatalmas csel volt a 10 ezer forintos propaganda.

Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Drága Viktor!
Most kaptam meg a leveledet. Én még úgy tanultam Rózsika nénitől iskolás koromban, hogy a levélre válaszolni illik, ha ajándékot kap az ember, azt meg kell köszönni. Mivel levelet is írtál
nekem, ajándékot is küldtél, ezért hát most tollat ragadok – vagyis hát ceruzát, mert a toll drága dolog és kifogy mindjárt, a ceruzát jobban be tudom osztani ­, az unokám meg majd belegépeli az internetbe, mert azt mondja, hogy mostanság így szokás levelezni.
Közben azt írod, hogy te rendbe hoztad az országot és milyen jól teljesítünk?
Akkor miért mennek el a fiatalok más országokba? Miért nem tudnak megélni a fizetésükből az emberek? Miért nem elég semmire a nyugdíj? Miért nincs orvos a faluban? Miért maradnak magukra az öregek, akik már nem tudnak gondoskodni magukról? Miért kell ingyen ételt adni annyi gyereknek? Miért nem tud egyetemre menni a szegény családba született gyerek, amikor téged kitaníttattunk? Miért veszik el a rokkantak pénzét?
Valami nem stimmel itt, Viktor. Hogy van az, hogy a Lőrinc azt sem tudja, milyen autót vegyen
magának, mikor pedig nemrégen még ő is csak annyi volt, mint mindenki a faluban? Hogy van az, hogy a családod egyre zsírosodik, mi, többiek meg egyre nyomorultabbul élünk? Hol az a fejlődés, amiről beszélsz? Viktor, te hazug voltál gyereknek, az maradtál felnőttnek is.
Már csak egyet kérdeznék: sikerült végül a Szovjetúnió elnökének lenned? Vagy most dolgozol rajta?
Az Erzsébet utalványt köszönöm, de nekem nem kell alamizsna. Visszaküldöm, töröld ki vele a segged!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
@anka: Valóban. De miért nem ilyen plakátot látunk? Sokkal jobban elviselnék az emberek.
kiscsillag66
@Eladott Ország: Azt hiszem, ezt a levelet a józan többség is írhatta volna. Kösz.
kiscsillag66
@Aki Én: Az a baj, hogy ő ezt már elfelejtette. Elfelejtette???
Aki Én
@kiscsillag66: Inkább olyan szinten gátlástalan, hogy leszarja. Mindig is kizárólag a pillanatnyi érdekeinek megfelelően beszélt. Ez is egy tökéletes példa rá. De ő nem hazudik és korrekt ember...
kiscsillag66
@Aki Én: Azt hallottad, hogy levették a 2010 előtti nyilatkozatait a közösségi oldaláról?
magyarbakancs
Meg köszöni Orbánnak valamit?
Én tudnám a hálámat kifejezni
Örök élmény lenne az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.