Nem lehet elérni a régi anyagokat a kormányfő honlapján. A kormányfő weblapján (www.orbanviktor.hu) jelenleg csak a 2010 után keletkezett beszédek, hírek vannak fent, a többi archívum (2001-2006, 2006-2007 és 2007-2010) csak üres oldalra visz. A portál emlékeztet, hogy Orbán honlapja nemrégiben dizájnt váltott, lehet, hogy emiatt tűntek el az archivált dokumentumok. Az ügyben kerestük Havasi Bertalant, de a kormányfő sajtófőnöke nem válaszolt. A szakmában egyébként sokan úgy gondolják, azért tüntették el a többéves dokumentumokat, mert azok tartalma ma már szembe menne a miniszterelnök és a Fidesz politikai irányultságával, s kommunikációjával.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha csak a a 2010 előttit próbálna elsummantani! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ez ám a felelősségvállalás...Az internet nem felejt hála istennek..itt ott megvannak a mára kínos dolgai még.
Nessy
Hát igen! Ma már nem trendi a "ruszkik haza!", a "csuhások térdre, imához", az igéreteiről meg ne is essék szó!
Tudom, hogy hívő manapság akkor ideális, ha alzheimeres, és nem emlékszik két napnál tovább, bár még így is előfordul, hogy amit mond délelőtt, letagadja délután.
Zeta
Soha nem vállalta a felelősséget semmiért!
Pont ez a tévedhetetlenség fogja a vesztét okozni.
Edmond Dantes
Már dolgoznak a 2010 előtti életének a történetén a Magyar Idők és a Pesti Srácok szerkesztőségeiben.Különösen az lesz rendkívül érdekes,hogy például milyen frappáns,magabiztos replikával győzte le Gyurcsányt egy 2006-os tv vitában.Ez csak egy lesz persze a diadalmas életpálya jeleneteiből,hiszen még a volt szovjet katonák is rettegve suttogják a nevét.Továbbá a klikk-ek azonnal átdolgoztatják a történelem könyveket,ezt a felelősségteljes munkát pedig valószínű,hogy a CÖF vállalja magára két Békemenet között.
Nessy
Ajánlom a honlap gondozóinak figyelmébe Orwell 1984 c. regényét. Ott le vagyon írva, hogy kell naponta változtatni a történelmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.