Bár a Terror Háza közleménye szerint a rendszerváltás utáni magyar emlékeket is gyűjtik, a volt népszabisokat képviselő egyesület elnöke másféle üzenetet lát a Népszabadság embléma begyűjtése mögött. Közben a lap munkatársai kérték a Mediaworks vezetőjétől a Népszabadság névhasználati jogait.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az Orbán-terror áldozatai"
Schmidt Mária NERtársnő, kurzuslovagina múzeumában gyűjtik, az Orbán rendszer áldozatainak emlékeit.
A népszabadságon kívül mondhatunk mást is. A munka törvénykönyvének átírása. A sztrájkjog szűkítése, lényegében betiltása. A bírák kényszernyugdíjazása. Az iskolai autonómia megszüntetése. Az önkormányzatok önrendelkezésének elvétele. A sajtótörvény átírása, ezzel párhuzamosan a média szabadságának jelentős korlátozása. A közérdekű adatokhoz való hozzáférés majdnem tökéletes ellehetetlenítése. Visszamenőleges törvénykezés. Az Alkotmány megszüntetése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.