A baloldal jó ideje tartó miniszterelnöki castingjai a teljes tanácstalanság jeleit mutatják – jelentette ki Kósa Lajos pénteken, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azzal kapcsolatban, hogy Botka László szegedi polgármester is pályázik a baloldal miniszterelnök-jelölti szerepére.

Úgy gondolja, hogy Botka László jelölése még a baloldalon sem egyértelmű, hiszen az MSZP Országos Választmányában betöltött tisztségét sem tudta megőrizni, vagyis az országos politikától távol jelentősen gyengült a pozíciója – közölte a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője.

Kósa Lajos megfogalmazása szerint azért nem lát erős miniszterelnök-jelöltet a baloldalon, mert nincs ilyen. Vélekedése szerint mindez érthető abban a helyzetben, hogy a baloldal 2010 óta teljes mélyrepülést mutat. Politikai elképzelés híján pedig ahhoz kapcsolható, komolyan vehető személy sincs.

Véleménye szerint egy teljes ellenzéki összefogás, vagyis az MSZP, a Jobbik, az LMP és a balliberális törpepártok "összeborulása" katasztrófát jelentene az ország számára. Ezek a pártok alapvető kérdésekben sem értenek egyet, hogyan vezetnék az országot? – tette fel a kérdést a politikus.

Kósa Lajos arról is szólt: a Fidesz elnökségében konszenzus alakult ki arról, hogy Áder János államfőt jelöljék a következő köztársasági elnöki ciklusra is. Áder János jó elnök, közmegelégedésre látja el a feladatát, ezért semmi ok nincs a változtatásra – jelentette ki.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ennek a hulyenek megint a kezebe adtak egy nyomtatvanyt, amit nem tud ertekelni, dehat ezt a hulyet nem is az eszeert szeretjuk - az nekunk o, mint bohoc a cirkuszban... Csak rohogni lehet rajta, es sajnalni, amikor a Porondmester seggberugja... De ez olyan hulye, hogy mar a fo porondfelugyelo se pazarolja ra azt a keves idot, amit nem lopassal tolt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ebből te kupaklaja már jól kijönni nem tudsz érted, tuszihuszi???
Ludmilla
drága Lajosom,nem mondta még senki,hogy inkább ne beszélj? huszutuszu
Clavigo
Lajcsi,,,,,Te még az Orbán-kondában is extra hülyének számítasz. Ezért a pár szóért kár volt kihúznod a fejedet a Gazdaállatod seggéből..
solidedge
Magyarországon a pökhendi, hazug, cezaromániás miniszterelnököket szeretik. Igaza van Kósának, a baloldalnak nincs ilyen jelöltje.
Clavigo
Laja,,,,,,,,,Farkas Flórián esetét,,ha kielemeznéd...Mit tud rólatok az a piritott madzsar,,hogy ennyire vattába csomagoljátok ??
Nessy
Igaza van Kósa elvtársnak! Ilyen cezaromániás,kleptomániás, grafomán, gerontofób, vitaképtelen jelöltet nehéz lenne találni még egyet kis hazánkban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.