Lezárult a szövetség elnökjelölési időszaka, ami felért egy szolidaritási akcióval: a legtöbb jelölést a leköszönő Gyárfás Tamás kapta, míg az újakat egy-egy jelöléssel segítették versenybe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mar csak azt kene tudni, hogy KIKTOL? Vajon ugyanazoktol, akik Katinka moge is bealltak teljes mellszelesseggel, vagy inkabb csak olyanoktol, akik "jo elvtarsak odafont", es nem felejtik el a kis protezsaltjukat? Jo lenne tudni...:o(
Eladott Ország
Az, hogy a kaméleont megszégyenítő dörzsölt Gyárfás helyére egy ideológiailag vegytisztán
elkötelezett, hasonló maffiózói kvalitásokkal bíró pártkatona kerül, vagy sem, nem javít a helyzeten, viszont jó eséllyel ront rajta. A kirakatmegoldásokkal, ráadásul az ilyen típusú politikai manőverekkel hatalmasat lehet rombolni azon a sportágon, amely mindig a legnagyobb nemzetközi elismeréseket hozta Magyarországnak. Azért, hogy néhány folyton éhes narancskáder jóllakjon, túl nagy árnak tűnik ez. Úgyhogy kíváncsian várom a fejleményeket, egyúttal javaslom a magyar kézilabda hanyatló teljesítményét szem előtt tartani. Oda Kocsis Nembuzeráns Mátét sikerült kakas minőségbe beejtőernyőzni a szemétdombra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.