Minden megkérdezett élelmiszerlánc tovább adja az áfacsökkentést a vásárlóknak, sőt, van, amelyik még ennél is nagyobbat vág az árakon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Jött a jelenlegi nagyon jó plebejus kormány, cuzammen felemelte az áfát 27 százalékra, miközben harsányan üvöltötték, hogy bezzegék meg felemelték 25 százalékra. Na, most ebből az egységesen 27 százalékból kegyeskednek csökkenteni a tojás, a baromfihús és a friss tej áfáját, párhuzamosan az üzemanyag adójának emelésével.
A pofám leszakad."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Nem csak az élelmiszerláncokat érinti az árváltozás. A tojást, tejet felhasználó éttermek, büfék, cukrászatok árait is befolyásolja az Áfa-csökkentés hatása. Sőt, a tejet feldolgozó tejipar termékei is olcsóbbak lehetnének, ha az új %-kal kalkulálnának.
Az éttermeknél egyéb nagyobb Áfa-csökkentést is bevezetnek.
Úgy emlékszem, Rogánék már éltek, egy változás alkalmával, az árellenőrzés módszerével.
bencemacska
@CsipkeRózsa: Az általad említett felhasználók nem ÁFA mentes alapanyagokat dolgoznak fel? Tudtommal a végtermékre kell az ÁFA-t tenni.
Vagy a fidesznyikek az ÁFA törvény ezen részén is változtattak?!
CsipkeRózsa
@bencemacska: valószínűleg igazad van.
papa.49
@eugen4402: A madzag első része mézzel van kenve a többi meg fekáliával, ahogy az szokott lenni!!!
eugen4402
@papa.49: "Ahogy az szokott lenni..." Precízen fogalmaztál. (Ahogy Tőled megszoktuk.)
@Szókrakész: Kár, hogy nem láttad, hogy a legkisebb unokám milyen nagy szemekkel csodálkozott, amikor a 15:45-ös hsz.-t olvasva hangosan felnevettem...Látod ez egy magától értetődő szempont, ami nekem eszembe se jutott, pedig hát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.