A következő napokban többfelé várható havazás, de viharos szélre és komolyabb lehűlésre is készülni kell. A leghidegebb helyeken mínusz 18 Celsius-fokig csökkenhet a hőmérséklet, néhol még napközben is mínusz 10 fok körül alakulnak a maximumok. Az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Magyar meteorológia cöcöcöcö.
Hideg lesz? tudom mert az Indiánok nagyon vágják a fát..
.- A cowboy szól a fiának.
Eredj menj fel a hegyekbe és kérdezd meg az öreg indiánt hogy mennyire lesz hideg a tél mert kurvára tele van a töke már a fa vágással egy hete vágja.
.- Két nap múlva jön a gyereke a hegyekből
.- Apám, azt mondja az öreg sas hogy nagyon hideg lesz
.- Na vágja az öreg tovább a fát közbe agyal.- de honnan a tudja az öreg indián hogy mennyire lesz hideg? Majd így szól a fiához.
.- Na eriggyé csak fel megint azt kérdezd csak meg hogy honnan tudja azt hogy mennyire lesz hideg .
.- Jön a gyerek két nap múlva .
.- Apám, azt mondja Öreg sas hogy onnan tudja hogy milyen hideg lesz, hogy a cowboyok, már vagy három hete csak a fát vágják. Ide hallatszik a fejsze csapkodásuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.