"Nagyon jó embernek" tartja Orbán Viktort a milliárdos felcsúti polgármester, aki még a Demokratának sem volt hajlandó elárulni, mekkora vagyona van. Simicska Lajos sokat segített neki, hogy nagyvállalkozóvá válhasson, de az utóbbi időben fellazult a kapcsolatuk. Az Echo Tv-t azért vette meg, mert nem akarta, hogy elvesszen ez az érték, és szeretné, ha újraindulna a Sajtóklub Bayer Zsolttal. Mészáros Lőrinc beszélt a családjáról és arról is, hogyan csináltak Felcsútból 100 százalékig fideszes várost.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
HAJRÁ MÉSZÁROS BARÁT,HAJ RÁ EZT IS MEGÚSZOD,MEG KELL ÚSZNOD!!!
Már a TISZÁT(a jó édes anyját...azt a k életbe...) a jó öreg Tiszát is,SZÉHENYI UTÁN ELŐSZÖR MÉSZÁROS LÖLÖ SZABÁLYOZZA!!!-3,5milliárdért potom!-HÁT MEGFENEKLETTEM.
Eladott Ország
"A polihisztor Mészáros Lölönek nem volt nehéz megegyezni a nagy túlélő Gyárfás Tamással. A gerinctelen, elvtelen Gyárfás tökéletes megtestesítője annak a visszataszítóan ocsmány, képmutató – mindennemű politikai befolyás nélküli (!!!) – magyar sportadminisztrációnak, ahol Kocsis Máték, Gyárfás Tamások, Németh Szilárdok, Deutsch Tamások, vagy éppen Kósa Lajosok őrködnek egy ­egy sportág tisztasága fölött. Az uram­bátyám rendszer, az erkölcstelenség sokadlagos szempont, amikor ömlik a pénz mindenkinek, aki falaz ennek a nagyszerű embernek. Aki minden volt már eddigi életében és annak az ellenkezője is, a legritkábban egyenes, gerinces ember. Aki túlélt mindenféle rendszereket és kormányokat és aki az én olvasatomban mára felküzdötte magát a kormánnyal tökig összefonódott sportéletközélet legundorítóbb figurái közé. Mindenkit hülyének nézett és fapofával játszotta az áldozatot."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok