Tizenkét éven át erőszakolta napi rendszerességgel kislányát az aszódi férfi. Melinda 1992-ben született, 10 éves volt, amikor apja először megerőszakolta, onnantól kezdve 10 éven át, napi rendszerességgel közösült a lányával a ház telkén épített konditeremben. Nem volt ritka, hogy egy akácfából faragot bottal verte meg a lányt, hogy ne merjen beszélni senkinek a történtekről. 2006-ban Melinda már az apja szobájában kellett, hogy lakjon és még az iskolából is kivette, hogy teljesen az irányítása alatt tudja tartani áldozatát.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A gazságszolgáltatás csak wellnessre küldi a mi pénzünkön, napi 8-ezerbe kerül ez nekünk, talán a mocskos némbert, az anyját is?
nezelodo
Hmmmm... Igazi keresztény, meg van az esélye arra, hogy akár egy fitalkorúakkal foglalkozó intézet kitüntetett vezetője legyen, ahogy látjuk miként vitték igen sokra az országosan ismer maffiózók is.
Ó-buda
ok . mocskos dolog az biztos! De az ujságiro is ferdit nem kicsit nagyon!csak számolni kell: 10 év ugyebár 3650 nap! Gondolkodjon el a cikk iro!
nyanya001
Minden nap fél centit levágni a farkából és sóval behinteni a rohadéknak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.