December óta nem megy rendesen a fűtés a kispesti Erkel Ferenc általános iskolában. Január 2-án teljesen leállt a kazán, aznapra haza is kellett küldeni a gyerekeket. A helyzet addig fajult, hogy a szülők már maguk visznek be elektromos hősugárzót – jelezte egyikük a 444-nek.

Az ügyben a KLIK segítségét kérték, ahonnan a szülő szerint mindössze annyit válaszoltak: a Wekerle-telepi iskolában elavult a fűtési rendszer, tavaszig már nem is lehet kijavítani.

A megszólaló két kislánya jár az intézménybe:

Már két alkalommal kellett elhoznunk a gyerekeket, mert az osztályban 14°C volt. Szünet után már egyáltalán nem volt fűtés. Most valamit javítgattak, így a tegnapi napot teljesen felöltözve töltötték kb. 19°C-ban. Az alagsorban lévő tornateremben és öltözőben teljesen hidegek a radiátorok. Az egyik anyuka hősugárzót vitt be ma reggel. Az ötlet onnan származott, hogy a KLIK nagyteljesítményű hőlégfúvókat ígért hétfő reggelre. 1 db konnektor van a teremben és nem merik bekapcsolni, mivel az elektromos hálózat nagyon elavult. Kérdem én..akkor mi lesz?

Egy iskolához közeli forrás szerint javítani már nem is, csak cserélni lehetne az iskola teljes fűtési rendszerét. A nyilatkozó szerint a KLIK emberei igyekeznek segíteni, de így is csak időlegesen, egy-egy tanteremben sikerül beindítani a fűtést. További probléma, hogy – az elavult elektromos hálózat miatt – a hősugárzó használata is kifejezetten veszélyes.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Nő a fűtetlen iskolák száma. Magyarország jobban teljesít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Magyarország erősödik ? Magyarország jobban teljesít???
Aki Én
@verőce21: Veled ellentétben legalább annyit bizonyosan, hogy nem nevezem hazugságnak az ilyen eseteket. Nem mellékesen azt sugallva ezzel, hogy nem fázik itt senki, minden a legnagyobb rendben.
De hát milyen ember vagy te, aki csak a korrupt kormánnyal empatikus?
Aki Én
@verőce21: ...és még annyit reménykedő felebarátom, hogy ha buzi lennék, akkor sem kellenél :)
verőce21
@Aki Én: (09:45) Nem hazugságnak neveztem idióta, hanem álhírnek, amit leírtam, hogyan kellett volna megoldani, hogy ne legyen negatív hír. Ellentétben veled, aki csak velem foglalkoztál végig bizigabi.
(09:46) Te nemcsak "lennél buzi", hanem vagy. :) Hess a pics@ba!
Aki Én
@verőce21: Olyan qrva feszült vagy, mint a Marika nevű osztálytársam, mikor harmadszor is visszautasítottam. Nem jön be a fajtád, na. Van ilyen, fogadd el. Ha gondolod küldök egy képet magamról, és ha nem osztod meg velünk, azt csinálsz vele amit akarsz.
verőce21
@Aki Én: "...Nem jön be a fajtád" - szóval mégiscsak buzi vagy!
"...a Marika nevű osztálytársam, mikor harmadszor is visszautasítottam" - meg a lányok sem jönnek be! Nagyon bemutatkoztál. :)
Valamilyen harmadik nemű lehetsz, mondtam én már az elején, "hormonzavaros". :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.