Az Orbán-kormány izraeli mintára alakítaná ki azt a jogszabálytervezetet, amely a vagyonnyilatkozat elkészítésére kötelezné a civil szervezetek vezetőit – értesült az Átlátszó.hu. Bodoky Tamás, a lap főszerkesztője a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy a knesszet által elfogadott törvény idén januártól hatályos; előírja, hogy azoknak a civil szervezeteknek, amelyek forrásaik legalább felét Izraelen kívülről kapják, jelezniük kell minden hivatalos okmányukban és hirdetésükben, hogy külföldről kapnak pénzügyi támogatást.

Bodoky Tamás arra is rámutatott, az izraeli jobboldali kormánynak ugyanaz az Arthur J. Finkelstein a tanácsadója, aki több alkalommal is segítette ötleteivel az Orbán-kormányt. A hetvenes éveiben járó Finkelstein legendás politikai kommunikációs tanácsadó, aki Richard Nixon mellett tanulta a szakmát, és ő tette szitokszóvá a „liberális” jelzőt. Az amerikai tanácsadók élvonalához tartozik, a negatív kampányok szakértőjeként ismert, és évek óta az ügyfelei közé tartozik Orbán Viktor miniszterelnök is.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Előbb a Fideszesek vagyonbevallását tegyék rendbe!
Úgy,hogy ne lehessen módosítani,földhivatali papírokkal alátámasztani,a hitelt hitelintézeti igazolással. A Család minden tagjára vonatkozzon mert gyerekeik nevére vásárolnak íratnak ingatlanokat. Ha valaki így is csal vagy módosítani akarna, attól a mandátumot vegyék el vagy rúgják ki!
Még ezt nem teszik rendbe addig ne avatkozzanak bele a civil szervezetek életébe!
Azzal foglalkozzanak,hogy a 2 millió fával fűtő háztartásnak
2013 január elseje óta járó rezsicsökkentést hogyan tudják kompenzálni.
A legszegényebb réteg van kizárva a fűtés rezsicsökkentéséből!
Béla333
@kukac50: 08.52
Egyetértek, de csak úgy, hogy a vagyonbevallást a teljes politikai garnitúránál kell rendbe tenni!
Nemcsak a Fideszeseknél!
Hellcat
A politikusok vagyonbevallása WC papírnak se felelne meg annyira nincs jelentősége az egésznek másokon meg véresen számon van kérve...a NAV is agyonbasz bárkit ...jó példát mutat a vezetésünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.