Civilek itt, civilek ott, civilek és álcivilek kandikálnak ki lassan a vízcsapból is. Legutóbb Konrád György fejtette ki az ATV honlapján olvasható véleményét: a civil szervezetek pereljék be Orbánékat. Ami határozott előrelépés ahhoz képest, hogy sok más megszólalóval és véleményalkotóval ellentétben különbséget tesz a sokaság és a szervezetek között. Ez pedig lényeges akkor is, ha még ennek a véleménynek a mentén sem okvetlenül angyalok és ördögök párharcaként szemlélni azt a helyzetet, amelyben még a kormánypárti megszólalók sem egészen látszanak kiismerni magukat. Elég arra gondolni, amiről már szóltam Németh Szilárd megszólalása kacsán: Rétvári előtte a civilekre testálta volna a fagy-veszélyeztettek felkarolását. Mintha a kormány ott sem lenne. Ahogy valószínűleg nincs is ott. Az pedig külön bája ennek az egész ügyhalomnak, hogy az átláthatóságot a jelek szerint csak a Soros-alapítványok által is támogatott szervezetek kapcsán tartják égetően fontosnak. Legalább is, mintha...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Pergető: Az erőszakoskodás a kopaszok monopoliuma? S ők civilek a ligetben, vagy reguláris verőlegények?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@Pergető: saját maga. Az adakozásai, stadionjai, kisvasútja, és egyéb ellenőrizhetetlen költései a közpénzből már kiverte az emberek nagyobb részéből a ,,jóindulatot".
Ennyi, na szevasz!
Pergető
@nevemnick: Ha te mondod biztos így lesz!
Pergető
@Mirabilis: Neked ép eszed? Kérlek, ne viccelj már, komoly dolgokról folyik a szó!
És aki a másikat sértegeti, azt kapja vissza! Én nem sértegettelek ezt te kezdted!
GeoCravker
@Pergető: Pontosan. A CÖF-ről. Akik nem is igazán civilek, nem fórumokon élik ki magukat. Összefognak? Lehet. Orbánnal például. Amikor lengyel vendégtapsoncokat szerveznek.
Pergető
@GeoCravker: És? Ha jöttek lengyelek, az miért is baj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.