Íme egy zseniális házi módszer a reggeli jégtelenítéshez Szerző: Vezess levél küldés Dátum: 2017. 01. 16. 16. 44 Egy török autós megoldotta. Nincs többé kínzó küszködés, jégkaparás a vacogtató fagyban, csak egy elég hosszú porszívócső kell az akcióhoz. Hiszen adja magát a dolog! Aki a tudomány mai állásával szembemenve percekig melegíti az autóját, annak kapóra jöhet ez a kissé büdös ötlet. A forró kipufogógázzal le lehet olvasztani a havat, nincs szükség drága jégoldókra, és veszett kaparásra. Egy török autós megoldotta. Nincs többé kínzó küszködés, jégkaparás a vacogtató fagyban, csak egy elég hosszú porszívócső kell az akcióhoz.

Forrás: vezess.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Csak nehogy tevedesbol az utasterbe vezesse a gazt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
azért azt is meg említhette volna cikk írója hogy a tiszta alkoholt arany árban mérik adják a gyógyszertárban!!!
karma1
@aremy: Bocs, de az is hulye, aki draga alkohollal jegtelenit...:o)))) Azt belsoleg kell alkalmazni,...vezetes utan...:o))))
1magyar
A legegyszerűbb és legolcsóbb tartsunk a kocsiban egy akkora kartonpapírt,amekkora a szélvédő és tegyük rá este, aláfogatva az ablaktörlőnek,reggel meg levesszük.
A legjobb ami olyan mint a rakott szoknya és szépen, kicsire össze lehet tekerni.
karma1
@1magyar: En is csinaltam egy darabig, de sajnos nem minden auto szelvedojen lehet az ablaktorlot felallasban hagyni. Jo modszer volt, a Zsigulimon mindig az volt,...:o)))
1magyar
@karma1: Ha nincs szél, nem kell felállásban hagyni. Megfogja lent is, elég kemény a papír,hogy álljon.
papa.49
Reggel kiballagok a kocsihoz kinyitom bekapcsolom az állófűtést, és mire felöltözöm már a szélvédő leolvadt, a fülke kellemes meleg, sőt még a motor hűtővizét is felmelegíti valamennyire...A fogyasztása 7 dl gázolaj 1 órára, és mindig kéznél van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.