Az olimpiaellenes népszavazásért kampányoló Momentum mozgalom vezetői már korábban említették, hogy számítanak a Fidesz lejáratókampányára. Nem kellett sokat várni, csütörtökön be is indult a gépezet – írja a 444.

A Fidesz-frakcióból pénzelt Pesti Srácok blog cikkében a Momentumból kilépett, névtelen forrásra hivatkozva írják, hogy a szervezet mögött a Bajnai-kormányhoz és a szocialista párthoz is köthető Haris Éva pszichiáter áll.

A balliberális pártok unalomig ismételgetett kliséivel támadnak: romokban hever az egészségügy, romokban az oktatás. A legtöbb gazdasági mutatóban labdába sem rúgunk már a régiós versenytársaink mellett. 4 millióan élnek ma Magyarországon a létminimum körül. UNCSI!!! Találj ki valami újat, libsikém!

- kommentálták a Srácok.

A Magyar Idők ennél is durvább felfedezésre jutott a mozgalmat illetően: szerintük nem más, mint Soros György mozgatja a szálakat a háttérben.

Ezen állítást arra alapozzák, hogy a mozgalom egyik vezetőségi tagja, Orosz Anna a Soros által is támogatott Közép-Európai Egyetemre járt, és a Budapest Intézetnél dolgozik, amit a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány is támogat.

A lapok szerint Szabó Pál, a Gyurcsány-kormány egyik minisztere, a Magyar Posta korábbi vezérigazgatója is a kezdeményezés mögött áll – igaz, forrásokkal ezt nem támasztották alá.

A Momentum Mozgalom pénteken hajnalban közleményben reagált a támadásokra. Azt írták, hogy Haris Éva például 24 székkel és kisasztallal támogatta őket.

Hozzátették azt is, hogy:

Orbán Viktor 1988 áprilisától maga is a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. (...)A kormánypárt akkor nyúl az összes médiájában megjelenő álhírekhez, ha valós veszélyt érez. A Magyar Idők lejárató címlapja alapján elmondhatjuk, hogy a Momentum máris sikert ért el: a hatalom fél attól, hogy valaki végre tényleg meghallgatja az embereket, és saját gazdagodása helyett az ország valódi problémáival foglalkozik.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az MM okos válasszal reagált, szarháziék mindent kitalálnak, csak a hatalomka maradjon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Tudta? Fidesz a fával fűtőknek adós a rezsi csökkentéssel! Még nem rendezi addig nem kell olimpia!
Béla333
Ezen kívül Szanyi kapitány személyében az MSZP is elkezdte ekézni őket, a DK meg ellenkampányt indított, amit csak a nagy felháborodás miatt állított le!
Azért ami biztos, biztos: mind a DK, mind az MSZP politikusok zöme az olimpiai pályázat megtartása mellett, a visszavonás ellen szavazott a Fővárosi Önkormányzatban!
Pergető
Lejárató kampány? Hát nem épp azt teszik az álcivilek, az áljogvédő szervezetek, a migráncs simogatók, az áldemokratikus pártok na meg a ballib média minden nap a törvényesen megválasztott kormány ellen?
Furcsa mikor a tolvaj jelent lopást!
Béla333
@Pergető: 09.08
Nem, senki nem járatja le a kormányt, csak ők saját maguk saját magukat.
Pergető
@Béla333: Bizony, hogy a béna ellenzék és a Soros csapatok mindent elkövetnek!
Nevetünk rajtuk, mert a választásokat ismét a Fidesz nyeri, méghozzá fölényesen! Köszönjük a részvételt a futottak még kategóriában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.