Csak a kormányhoz közel álló civileknek oszt lapot – állami pénzeket, befolyást – a hatalom. Amelyik külföldi támogatásból próbálna létezni, ki kell söpörni az országból – szól a legújabb kormányzati hadüzenet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Kimondatott a sorok között: csak azok a civil szervezetek működhetnek, csak azoknak nem
kérdés a civilségük, amelyeknek eszükbe nem jut kritizálni a kormányt. Ilyen például a CÖF.
Meg a KDNP. Egyiket se választotta meg senki, mégis politikai lépéseket próbálnak
megvalósítani. Láthatóan nevetségbe és érdektelenségbe fulladt a migráns kampány, bűzlik a korrupció szarkupaca, fel kell kavarni az apátia pöcegödrét. A birkózó csepeli tahó megnevezte az ellenséget, így kezdték el tesztelni a barom népet. A névtelen kétsejtű pártkatona háborút hirdet, a másik idióta rálicitál, az első vonalbeli mindenhez értő tagad és elhatárolódik és nem határolódik el, másik első vonalbeli világítótorony rátesz még egy lapáttal, majd az egész görénység köbreemelt verziója megjelenik egy törvényes lábjegyzetben. Ennyi. Mert ennyire nem viselik el a demokrácia nyomát se. Letagadják a múltjukat, a jelenüket, a tegnapi napot, de lassan a jövő hetet is. Ma már nem bárkinek lehet véleményt nyilvánítani, csak annak, aki tetszetős hangon muzsikál. Értjük? Már csak annak lehet véleményt formálni, akit megválasztottak. "
quadrocopter
Az Orbán-uralom, a XXI.szd. elejének high-tech proletár diktatúrája, csak sunyibb és aljasabb kiadásban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.