Alig pár napja tette le az elnöki esküt Donald Trump, máris teli van a sajtó a Fehér Ház belső ügyeiről szóló cikkekkel. És ez leginkább az amerikai elnök mellett dolgozó embereknek köszönhető, akik nem restek kiadni a főnöküket rossz színben feltüntető kínos sztorikat. Az újságírók, akiket Trump sikeresen felbőszített médiaellenes kirohanásaival, persze kaján örömmel osztják meg azokat az olvasóikkal. És ez még csak a kezdet lesz. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Donald Trump lukra futott a CNN ostorozásával Trump újabb pici lökést adott a klímakatasztrófának Trump ma megkezdi a falépítést, és a szíriai menekültek kitiltását Donald Trump azt hitte, beiktatása után sokkal jobb fényben fogja feltüntetni őt az amerikai sajtó, a média kedvezőbben fog beszámolni róla, de most úgy érzi, hogy a róla szóló tudósítások csak rosszabbak lettek – jelentette az AP amerikai hírügynökség, két, Trumphoz közel álló emberre hivatkozva. Egy, az elnökkel beszélő viszonyban lévő Alig pár napja tette le az...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tudtam, hogy bohoc - persze nemcsak en, meg nagyon sokan masok is -, de azt azert nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan, mar a beiktatasa napjan gyoz a narcizmusa, es ennyire hiu lesz a beiktatas kozonsegenek a letszamara.
Hja, elfelejtette azt az osregi alapszabalyt, hogy a kib@szosdihoz minimum 2 fel kell? Amit eddig adott a sajtonak, meg a kigunyolt ujsagironak, azt most szazezerszeresen kapja majd vissza, folyamatosan.
Hillary most csak mosolyogva hatradol, es iszik egy jo kis capuccinot...:o))))
quadrocopter
Na, ez a nyikorgó szépség is felvásároltatja az ellensajtót, csak a tömjénezők maradhatnak. Bár a jenkiknél azért nem olyan prmitíven megy ez, mint a gengszterista illiberáliában!
karma1
@quadrocopter: Nem fogja felvasarolni, majd a vejen meg a lanyan keresztul a sajat meglevo sajtojabol csinalja meg a pitypangos Amerikai Hireket, oszt jonapot...:o)))
A demokraciakban nem lehet ezt megcsinalni. Meg orban is csak a G-nap utan egy evvel es uralkodasanak 7. eveben merte lehuzni a Nepszabit... Azert fosni fosik most is, ne felj, nincs egy nyugodt perce sem. Az evertekelojen nagyon esznel kell majd lennie, mert minden szavat szotagokra fogjak szetcincalni... De ot se sajnalom, mert maganak kereste a bajt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.