Kedd délutántól főként északon havazhat, délebbre viszont nagy területen ónos eső várható. Bács-Kiskun megyére piros figyelmeztetést adott ki az OMSZ.

Több megyére narancssárga és piros riasztást adtak ki, jön az ónos eső

Kedden északnyugat felől csapadékmező éri el hazánkat. Északon főként havazás, délebbre viszont havas eső, fagyott eső és ónos eső is várható, helyenként akár vastagabb jégréteg is képződhet az utakon, növényeken és tereptárgyakon, emiatt az Országos Meteorológiai Szolgálat

 Pest, Komárom-Esztergom, Veszprém Fejér, Tolna, Somogy, Baranya és Bács-Kiskun megyére is narancssárga figyelmeztető előrejelzést adott ki. Szerdára piros figyelmeztetést kapott Bács-Kiskun megye!

Több megyére narancssárga és piros riasztást adtak ki, jön az ónos eső

A déli-délkeleti szél csak délen élénkülhet meg helyenként. Hajnalban már csak az ország északi-északkeleti harmadán csökken -10 fok alá a hőmérséklet, napközben pedig -5 és +2 fok közötti értékekre számíthatunk. A közlekedés feltételei főként estétől romolnak jelentősen, aki teheti, ne induljon útnak!

Szerdán többfelé várható csapadék, a magasban bekövetkező enyhülés hatására egyre inkább ónos eső, majd eső, az Északi-középhegység térségében havazás. Csütörtökön kezdetben északon, északkeleten eshet ónos eső, délebbre eső, majd estére észak-északkelet felé elhagyja a csapadékzóna hazánkat – írja az időkép.

Több megyére narancssárga és piros riasztást adtak ki, jön az ónos eső(Fotó: Máthé Zoltán/MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
www.decathlon.hu/arpenaz-100-csuszasga...
Ha csúszósak maradnak utak és járdák ARPENAZ 100 CSÚSZÁSGÁTLÓ talp viselése javasolt a Putyin elleni tüntetéshez, ja és síp.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.