Külföldi tartózkodásom alatt sem feledkezem meg azokról a rászorulókról, akiknek az életét a rendkívül hideg téli napok és esték nehezítik, ezért idén is elindítom a téli tüzelőt biztosító jótékonysági akciómat! Szeretnék egy kis meleget juttatni a fagyos napokon az otthonokba, ezért olyan rászoruló nagycsaládosok és nyugdíjasok jelentkezését várjuk, akiknek gondot okoz a téli tüzelő biztosítása. A floridai koncertturném bevételéből, valamint mecénás barátaim támogatásával mintegy 1000 családnak szeretnék tűzifát biztosítani, remélve, segíteni tudok gondjaik enyhítésében. Akinek szüksége van a segítségre, "Meleget az otthonokba" jelszóval jelentkezzen Mága Zoltán Hegedűművész Facebook oldalán kommentben megírva 2017. február 7-ig - írta Facebook oldalán a művész.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
Pici bökkenő. hogy a fagyoskodó kisnyugdíjas a legritkább esetben facebookozik... De talán eljut a - valóban helyes és nagylelkű - ajánlat híre a legrászorultabbakhoz.
Letenye Média
@grincss: Azt írta, hogy mecénások is segítenek neki.
verőce21
Ilyen jól fizet a cigány bazseválás?
Elmegyek cigányprímásnak!

(Hajnalonként, reggeli előtt pedig festek egy-egy napraforgós tájképet még) :)
grincss
@verőce21: Cigánynak cigány vagy, de, h hülye is, az tuti!
verőce21
@grincss: "legyen szemed a látáshoz és legyen füled a halláshoz." És neked egyik sincs! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.