Pár éve egy angol férfi belehalt egy kalandba. A magyar rendőrség sebtiben lezárta az ügyet, de a britek szerint emberölés történt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tavryni őrnagy
Az a hírnév szerintem már így is igencsak megtépázott ebből a szempontból, lehet legyintenek, hogy amúgy sem vártunk nagyon mást.
karma1
Ezen mar semmi sem fog mulni... A kalandvagyo magyar bunozok mar ott vannak, bunszovetkezetben mukodnek.
Azert sem lesz sokkal rosszabb Magyarorszag megitelese, mert Amszterdam es nehany indoneziai, malaysiai szexturista orszag mar reges regen lekorozott bennunket. Ha meg csak egy kicsit is nem vigyaznak, e ket utobbi orszagban akar 20 evre bortonbe is vaghatjak, vagy kivegezhetik, ha csak 1 grammnyi drogot is talalnak naluk. Ott az allam vallalja magara a hulyek kivegzeset, nem kell vele a bunozoknek szarozni...
karma1
Ugyan mar,... Ha abba a "no-go" zona megjegyzesbe nem remegett bele alapjaiban, amit az a hulye gunarnyaku kulugyer nyilatkozott a sajtonak, meg hogy az eleteert kellett futni,... akkor mar semmibe sem... Illetve a szar megitelesen mar nem lehet tovabb rontani, olyan rossz a velemeny a magyarokrol... Hat mit mondjak, tesznek erte a megelhetesi politikusaink...
bakegya
Budapest belvárosának szívét,a MILLÉNEUM ÉVEIBEN megalkotott és a mai napig folyamatosan megcsonkított építészeti csodáit valóban a fertő és enyészet tárgyát képezik!
A romkocsmárosok milliárdosai itt a politikusok és éhenkórászok gyerekei,rokonai ,ismerősei züllesztik rommá.ITT MINDEN MEGTÖRTÉNIK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.