Rendőrt hívtak Szegeden a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáira, akik azért gyűjtöttek aláírásokat, hogy vidéken is lehessen szavazni az olimpiáról – olvasható a hvg.hu cikkében.

Az aktivisták előre leegyeztették a rendőrökkel, hogy az aláírásgyűjtő pult mellett strandkellékekkel is kitelepülnek a TIK (Tudományos és Információs Központ) elé, a rendőröknek nem volt kifogása az akció ellen, mert az nem számít demonstrációnak.

A Kutya Párt aktivistái a TIK előtt állították fel, egy olyan részen, ahol a tetőszerkezet megóvta őket az esőtől. A terület a vonatkozó jogszabályok szerint közforgalmú magánterületnek számít.

A TIK biztonsági személyzete nem repesett az örömtől, először egy biztonsági őr próbálta őket elküldeni, majd a biztonsági főnök is bevetette magát, arra hivatkozva, hogy elzárják a menekülő útvonalat a standjukkal. Végül kihívták a rendőröket, akik az igazoltatás követő hosszas tanakodás után elmentek, mert nem volt indokuk elküldeni őket, az aláírásgyűjtés szabályosan folyt. Az egyik aktivista szerint az egyetemhez tartozó TIK vezetőinek szúrta a szemét, hogy egy állami intézmény előtt várták az aláírókat.

Kaposváron is gyűjtenek a Kutya Párt aktivistái aláírásokat, ott azért, hogy a somogyi megyeszékhelyen ne legyen olimpia.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
@justhpeter: És kirángatta az általa is ugráltatható, de közpénzből fizetett rendőrséget.
Mondják már ki, hogy a rendőrség egy olyan szervezet (FCSM-mel karöltve), amit egy hithű fideszes a kénye-kedve szerint ugráltathat. És ha így van, akkor talán fel kéne venni őket a Fidesz privát fizetésilistájára.
quadrocopter
A "párt" ökle a rendőrség, hamarosan átírják a szölgálati szabályzatot, hogy a piás hordatagnak legyen joga járőrkocsit hívni, taxi viteldíjért, ha nem találna haza!
Apatszerek
@namihami: Állampolgári bejelentésre kötelesek helyszínre menni és intézkedni. a hívást vér kommunista tette, jól mutatna neve a DK fizetési jegyzéken!
aremy
@Apatszerek: a te neved melyik listán szerepel vagy csak pusziért és az ízé ért hibás nemzetes ss-en ugye nem?
Cefi
@aremy: :-))) JÓÓÓÓ! A skizofréniájára ilyen finom megfogalmazás... Besírtam a röhögéstől... :-)))
aremy
@Cefi: elesettekre nem köpködök és a bringás agyilag tényleg elesett!
Cefi
@aremy: Nem értem. Mi szerint elesett?
aremy
@Cefi: mint már írtam agyilag. már az agya is csak járókerettel jár.
aremy
@Cefi: nincs neki? hogy én miket hiszek akkor köpködhetek ezerrel??
Cefi
@aremy: Pl. a medúzáknak van? Oszt' mégis élnek és szaporodnak...
kisrigó
A TIK vezető (ha ő volt a hunyó?!) bemutatta a "demokráciáját" a hallgatóknak, mihez tartás végett! Szomorú!
Equus
rendnek kell lenni, elő a nyilaskeresztes karszalagokat! Nagyon elszabadultak a jobbágyok!

Majd a népi milícia megoldja, csak legyen elég kakastoll mindnek.
Profonn
@Equus: Szerintem kezdjük azzal, hogy minden gyerek, egyen tankönyvből tanuljon. Csak semmi saját gondolat, meg azok a libsi nyavajgások az emberi jogokról.
Equus
@Profonn: na ja... chipet minden büdös kölyökbe. Ja... nehogy már a drága ondót csak úgy elpazarolja! Masztizás tilos, nőknek is! Uborkát csak szeletelve árulni, termesztése állami felügyelet mellett. Orwell meg, ha feltámadna, jöhet tanulni!
Equus
@Profonn: Pajtás! Daloljunk drága, jó hazánkról... Köszönjük Néked Rákosi elvtárs... picsába elítam... Orbán elvtárs---- Miénk a föld, Miénk? 1 m 80 cm és ami rajta van. Addig, míg bele nem kerülsz, szolgáldt uraid kellő alázattal, mert a föld nem azé, aki egműveli, hanem azé, aki megszerezte... Tanuljunk sapkát levenni és félreállni, ha egy úri habonyárpi az úton közlekedik és nem pörölni. Azannya...
Vagy kapát, kaszát elő és lássuk...
namihami
@Apatszerek: Lásd a többi kommentelő tömör, de lényegretörő hozzászólását jelzett megszólalásodhoz.
not me
Ezután a TIK-eseket a TEK esek védik.
Hogy kinek mikor, és miért tikkel a szeme, azt szerintem már sosem tudjuk meg, mert 3000 évre titkosítani fogják.

Magyarországon egyre többen egyre kevesebbel is beérik, és szerintem ez a baj :(
Apatszerek
@Equus: @aremy: @vandarics: Egyszerűen csak dinnyék vagytok! Aláírás gyűjtő pult felrúgásához miért is nem lehet állampolgári bejelentés szerint rendőrt hívni? Vagy lehet felrugdosni? Az olyanoknak mint amilyenek ti vagytok! A rendőrök védelmet nyújtanak az aktivistáknak, hogy a pultot senki ne rugdossa fel. Ha van rendőr az a baj, ha nincs az meg aztán felháborító, ordító nagy hiányosság ebbe a nagy agyalágyultak által felfogott demokráciába. Ez is csak Pesten szokás jog, a bűnre szakosodott szabadelvűek körében!
@namihami: Az értelmezés ezeknek a legnagyobb hiánycikk, nem tudják azt, hogy az értelem csak a piacon árú cikk! Értelmet keverik az érzelmükkel; bevonva a képzeletükkel ahogyan az ő képzeletükben a rendőr jelenlét, mily pusztító hatással:, van az aktivisták, aláíró tevékenységének rendben történésénél, hogy ne legyen inzultus.
Köb Jani
@Apatszerek: Az értelem már Szegeden is hiánycikk, ? Érzelem vezeti az értelmet, és a képzelet homályosítja az értelmet, ez meg nem csoda, nem az értelem vezeti ezeket a szabadelvű személyeket, Budapesti irányultságot a Botka faktor képezi le!
Equus
@Apatszerek: hülye habonyárpi töltelék
Equus
@Köb Jani: hülye habonyárpi seggnyaló

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.