Persze, van, aki az erdélyi sörbe öli a bánatát, de azért előremutatóbb lenne azzal foglalkoznunk, hogy egyre élhetetlenebb országban kényszerülünk eltűrni a hatalom cinizmusát. Nem véletlen, hogy maga Lázár János miniszter tartja legmagasabbra a zászlót a Csíki Sörért folytatott harcban, mert jól tudja, amíg az emberek ilyen műbalhékkal foglalkoznak, addig a kormányzati stiklik el sem jutnak a szavazópolgárok tudatáig. Jó lenne, ha figyelő szemünket Bukarestre vetnénk - nem a Csíki Sör leminősítése miatt -, mert ott igen komolyan veszik az emberek a korrupció elleni küzdelmet, nálunk pedig lassan egy vállrándítással elintézik ugyanezt a kérdést.

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Profonn
Egy Csíki sör feliratú mikrobusz a 80-as táblánál a záróvonalat átlépve ment el mellettem, vagy 120-szal. Csak néztem a román rendszámot és káromkodni sem volt kedvem.
nyanya001
A Lézer annyitisér tüntet, vagy csak szeretné, ha fellázadna az ország ...
de ahogy körülnéztem, a Heinekent valahogy jobban szeretik a magyarok.
quadrocopter
Szavazatokért minden sör mellett kiáll Lézer-Luxus, no meg még a fácánokat imédja ennyire ( meg a luxusqrást közpénzen!)
namihami
Na végre Jancsibohóc! Most sikerült egy roppant fontos, mi több országos célért a sarkadra állni.
Az országon belüli gyerekéhezés, a kültéren és lakáson belüli fagyhalál, a nyomor felszámolása még ráér, fontos, hogy erdélyi testvéreink, jog híján, illegális néven gyártott lóhugya kiérdemelte a felháborodásodat. Hiszen ez most a legfontosabb és nincs semmi, ami ez elé kerülhetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.