Hétfő este írtuk meg, hogy a párt Pesterzsébet-Kispesti szervezetének aktivistái szerint komplett rendőrsorfal sorakozott fel standjaik előtt, amikor a Határ úti aluljáróban gyűjtöttek aláírásokat a Momentum Mozgalom olimpiaellenes népszavazási kezdeményezéséhez. A rendőrség cáfolta is a sorfal tényét, meg nem is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
" Sokan még nem realizálják magukban, hogy az Olimpia nem a nemzeti hiúságot, hanem korrupt vállalkozók és politikusok haszonvágyát elégíti ki, hisz a rendezés csillagászat összege a közpénzt fogja terhelni, de meddig, viszont a játékok bevétele és nyeresége magánvagyonokba fog folyni. Az horribilis orosz hitel évtizedes törlesztése mellé még ez az iszonyú megterhelés is kellene? Csupán pár hét nemzeti büszkeség fejében??? ERRE most kell gondolni, E L Ő T T E, mert MOST MÉG LEHET TENNI VALAMIT, míg nem késő!
Ez már a gyerekeink számlájára is megy, ugyanúgy, mint az orosz hitel. Szép kis örökséget hagyunk hátra nekik! Mese nincs, aki kettő plusz kettőt össze tud adni, annak el kell mennie aláírni!"
namihami
Hát azt nem mondhatják, hogy azért küldtük oda a szerveinket, hogy útba legyenek. Körözött bűnöző elfogása. Na, azért ez már alakul. ez már egy kétpálcás magyarázat. Csiszolódnak, fejlődnek.
Eladott Ország
"Erkölcsi hullák és szellemi nullák tolják nyögve a Nemzeti Együttrablás/Rothadás Rendszerének néphülyítő fostalicskáját és üvöltve hirdetik: ez az igazi boldogság. Lehetséges, hogy nekik ez. A jól megfizetett Bencsikeknek, Láncziknak, Friczeknek, Bayereknek és társaiknak biztosan ez. Mindig az, ami kifizetődőbb. Csakhogy egy egész ország nem szólhat néhány ember megélhetéséről és aktuális meggyőződéséről. A végtelenségig nem lehet lenyomni a társadalom torkán ezt a hülyeséget, mert az emberek szervezete előbb­ utóbb telítődik és nem képesek több baromságot befogadni.
A NER lényege ebből a képből tökéletesen kibontható: büntetett előéletű bűnözők védik a még mindig csak bűnöző­gyanús, még mindig el nem ítélt rezsim fő tartóoszlopait. Mert
Magyarországon népszavazási kezdeményezést, akár testi erőszak/megfélemlítés árán
megakadályozni nem bűn. Ezzel a gyalázatos jogtiprással kapcsolatban véleményt nyilvánítani, a tiltakozás, a polgári engedetlenség eszközeihez nyúlni viszont közveszélyes garázdaság. Ha valamin pontosan tetten érhető az egyébként is vérszegény magyar demokrácia haláltusája, akkor az éppen az igazság effajta, perverz szolgáltatása. Amikor egy istenverte tábla megrongálása, kalapáccsal történő szétverése nagyobb bűn, mint szöges bakanccsal taposni egy némileg magasabbrendű társadalmi érték nyakán. A nép szavazáshoz, véleménynyilvánításhoz való jogának beesett ádámcsutkáján."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.