Bárcsak most is javíthatnám a blogbejegyzéseit, fennmaradnék tíz éjjelt is, százat, ha kell. Ő azon kevesek közé tartozik, akit igaz emberként tartok számon. Ő azok közé tartozik, akikért a kezem most is a tűzbe tenném, mert ő (bár nem vagyok vallásos) egy Angyal, aki eljött közénk, hogy a saját húsát kitépve lakasson jól bennünket. Sajnos nem érem el most semmilyen kommunikációs csatornán, nem is zargatnám, hiszen tudom, min megy keresztül. Mindössze annyit kérek tőle, ha ezt a cikket mégis elolvasná: Mária! Gyere vissza közénk! Segítened kell! Nélküled a gonoszok győzedelmeskednek…

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Belefáradt, egyedül maradt, célpont lett, én nem csodálkozom de bízom benne nem ez az utolsó szava...
quadrocopter
A rühes rezsim legnagyobb támogatója a "magyar közöny"! A törpe kajmán is erre épít!
papa.49
Belefáradt, egyedül maradt, célpont lett, én nem csodálkozom de bízom benne nem ez az utolsó szava...
Nessy
Azt hiszem, mi betegek is elgondolkozhatunk a helyzetünkön egy pillanatra! Valaki ki áll a kollegáiért, értünk betegekért, és mindenki cserben hagyja.
Most olvastam egy ötletet, hogy a nyugdíjasok, kismamát etc. fizessenek havi eú járulékot, (ami ma már adó és a költségvetésbe megy) és majd egy alapcsomagban meghatároznák, kinek mi jár. Nekünk maximum a szánk!
Ebben az esetben nem hiszem, hogy támogatna pártunk és mkormányunk egy népszavazást, mint a viizitdíj, tandíj témában. Ahogy a tandij a sokszorosa a "leszavazottnak" itt sem 300 forintról lenne szó.
Jelenleg 7110 forint/hó.
eugen4402
Szegény apámat (aki másfél évig élvezte a Rákosi-rezsim börtöneinek vendégszeretetét) faggattam, hogy igaz lehet-e, hogy Rajk László holttestét a Gödöllő felé vezető országút árkába lökték az akkori "pörgetők"...
Fanyar választ kaptam: az útárkok azért vannak, hogy a meg-nem-értett Krisztusoknak nyugvóhelyük legyen... Mária, tisztelem Önt.
papa.49
@eugen4402: Igaza volt Apádnak, sajnos ez van ma itthon, még nem fizikai valóságban, de virtuálisan már gyakorolják a hatalmasságok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.