Évértékelőt tart Orbán Viktor miniszterelnök 3-tól a Várkert Bazárban, amit az ellenzői sem akartak kihagyni. Folytatva az október 23-i hagyományokat, az Együtt Juhász Péter vezetésével fütyülést-sípolást szervezett. Az Attila és az Apród utca sarkán be is indult a füttykoncert, miközben 11 őrző-védő szakember a Valtontól kiszaladt sorfalat alkotni a tüntetőkhöz – írja a 24.hu.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Emberek nem fütyülni kellene.Nincs valakinek valami olyan nemistudommi aminek távcső is van rajta??? az hatásosabb az is fütyül szépen.
qxy
Ezt el kell mesélnem. Dolgozunk azt az egyik kolléga.- Én megint az Orbánra fogok szavazni, mert az egy jó ember. .- munka abba hagy, szem kitáááágúl, mivan,??? .-Mire gondolsz barátom?? Mi jót tett?? .- Hát nem tudom, de biztos jó ember. .Na én erre. Na ilyen faszok kellenek az országnak bazzeg .Közbe vág, .- Nem is tudom mit tudnák tenni hogy az ország javára lehessek. Na erre meg a válaszom, halk nyugodt hangon a vállára téve kezem,.- hát úgy barátom, ha nem fogsz gyermeket csinálni mert ebből a te fajtátokból annyi van hogy a faszotok lenne egy bográccsal..- Nem értem.- Na ez az ezt nem is tudod érteni ha meg ha el magyaráznám, meg kell hogy őljelek.
Györe-Juhasz Eva
Az őrző-vèdők az anyjukba szaladjak,ne azok ellen akik pènzèből fizeti őket ez rohadèk bagázs
herczeg0210
Nekem ez a hely Ifjúsági Park marad örökre, mert sokat voltam ott ifjabb koromban. Sajnálom, hogy ilyen primitív hely lett, Bazár. Bazári majmokkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.